Skip to main content
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

ŽIVEĆE KOD MILJANE U STANU?! Isplivala istina o ODNOSU Kulićeve i Zole! Rijaliti zvezda ga pozvala - priznao sve!

Foto: YouTube/Zadruga Official/AmiG Show
Iskreno!

Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, nije krio koliko mu je teško što je Kulićeva završila u bolnici gde se pet dana borila za život. Zola se oglasio i tim povodom priznao u kakvim je odnosima sada sa Miljanom, kako je Bebica reagovao na njihov razgovor, ali i da li će ući u Zadrugu 6.

OTKRIO SUROVU ISTINU! Marko Đedović konačno razvezao jezik o Dalili Dragojević: "Sada mogu SVE da kažem!"

OTKRIO SUROVU ISTINU! Marko Đedović konačno razvezao jezik o Dalili Dragojević: "Sada mogu SVE da kažem!"

PRETUŽNO! Zadrugar ostao BEZ DINARA! Sebi zamera što je zaboravio KO JE i ODAKLE JE POTEKAO

PRETUŽNO! Zadrugar ostao BEZ DINARA! Sebi zamera što je zaboravio KO JE i ODAKLE JE POTEKAO

PONEO SE KAO PRAVA ŽIVOTINJA! Pojavio se Dejanov snimak iz EGIPTA, svi ga sada DRUGAČIJE posmatraju

PONEO SE KAO PRAVA ŽIVOTINJA! Pojavio se Dejanov snimak iz EGIPTA, svi ga sada DRUGAČIJE posmatraju

- Pa iskreno, jako mi je žao zbog toga što joj se dogodilo. Smatram, da bez obzira na sve, nikom ne bih poželeo da se takva situacija dogodila u životu, zaista, pogotovo ne njoj, devojci sa kojom sam proveo toliko vremena. Ja sam rekao od početka da verujem u nju i veruje da će se iščupati iz svega toga. Želim joj sve najlepše, i njoj i njenoj porodici, nemam problem sa tim - počeo je Zola.

Zola
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Pružio sam joj podršku javno na Instagramu, još dok je ona bila u nekom šok stanju, koliko sam bio upućen u tom momentu. Nisam hteo ništa konkretno da idem, da se čujem sa njom, nisam znao u kakvoj je situaciji, ne bih voleo da ja budem inicijator nekog njenog, možda još goreg, stanja u tim momentima. Onda sam se potrudio da podršku pružim javno i transparentno, ne zbog ljudi i naroda, nego generalo da se to ne bi shvatilo dvosmisleno, da sam se ja njoj javio nasamo, jer ko zna kako bi se to okrenulo - rekao je Čolić.

Čolić otkrio da je pričao sa Miljanom, pa priznao da je Bebicu taj razgovor razljutio. 

- Čuli smo se nakon što se ona malo oporavila, kad sam video da se čula sa Filipom Carom na video poziv, ja sam zvao Filipa i pitao ga, on je rekao “Da, čuli smo se na video poziv”, a već su to mediji objavili. Tako da sam ja zvao i pričali smo nekih 30-ak minuta. Ona je mene zvala da dođem da živim kod nje i Bebice u stanu - rekao je Zola, međutim, s obzirom na to kakav je njihov odnos, ovo se verovatno neće desiti.

- Bebica je mene nakon tog razgovora pozvao i govori mi “Nemoj više da je uzneiravaš”, ja sam onda njega pozvao kada je gostova u emisiji “Narod pita” i pitao ga konkretno “Kako ja mogu nekoga da uznemiravam, ako taj neko priča pola sata sa mnom” to za mene nije uznemiravanje. On je tu manje više ostao bez teksta, i onda sam postavio pitaje Mariji Kulić “Šta treba da bude motiv jedne majke, s obzirom u kakvom se stanju nalazi njena ćerka trenutno, šta treba da bude zaista tako jak i čvrst motiv da se ona pojavi na televiziji Pink?" Ona je nešto uspela da odgovori, ali mislim da sam i nju matirao tim pitanjem.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Nenad Macanović Bebica
Foto: YouTube/Zadruga Official

Zola se dotakao i Zadruge 6, pa priznao da za sada nema u planu da uđe u Belu kuću. 

- Što se tiče Zadruge 6, generalo nemam u planu. Znam da ću biti neophodan tamo, i smatram da ne da zaslužujem da se nađem tamo, nego da će mnogo velik uticaj imati moje učešće tamo, ali za sad nemam u planu. Imam neke planove što se tiče karijere, do kraja meseca snimam spot za moju novu pesmu. Filip Car će biti jedna od glavnih uloga u mom spotu - rekao je Zola.

- Što se tiče dopisivanja sa Miljanom, samo sam joj ponudio finansijsku pomoć ako joj je potrebna u ovom trenutku. Rekao sam da nije problem i da niko ne treba da zna za to. Međutim Marija i Bebica su to poricali u emisiji, tako da sam ja dao dokaze, nema potrebe da lažem oko tako nekih stvari - završio je Lazar Čolić.

BONUS VIDEO: Dejan Dragojević snimao golu Aleks na prepunoj plaži

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd