Petak 01. dec 2023.
oko

NE IDE VAM U ŽIVOTU? Vreme je da OČISTITE svoju AURU: Prodisaćete - kažu SPIRITUALISTI!

Foto: Profimedia
Kako se čisti aura i zbog čega je to važno kako bismo privukli ono što želimo i oslobidili se negativne energije.

Da li ste ikada ušli u sobu i osetili se čudno, kao da je loša energija? Ili, ste, na primer, upoznali nekog s kim ste odmah “kliknuli”. To znači da osećate auru drugih ljudi iz spoljašnjeg sveta. To je zato što svaka osoba, svaki predet ima svoju energiju, a svi ti atomi vibriraju zajedno… Svi mi oko sebe imaju nevidljivi omotač, elektromagnetno polje koji nas štiti od loše energije. Dešava se da se vaša aura prezasiti svim tim energijama, usled čega se osećate iscrpljeno, prazno, zarobljeno…

OBAVEZNO OBRATITE PAŽNJU: Osoba koja radi OVO pokušava da vas obmane i manipuliše!

OBAVEZNO OBRATITE PAŽNJU: Osoba koja radi OVO pokušava da vas obmane i manipuliše!

Stalno SANJATE ISTU OSOBU - Pogledajte ŠTA TO ZNAČI, postoje četiri različite situacije

Stalno SANJATE ISTU OSOBU - Pogledajte ŠTA TO ZNAČI, postoje četiri različite situacije

Zašto je dobro očistiti auru?

Tako što ćete omogućiti sebi da privučete više onoga što želite i da budete u skladu sa svetom oko sebe. Što je najvažnije, očišćena aura pomaže da donesete bolje odluke jer ste uklonili barijere između svojih pravih potreba i onoga što drugi očekuju od vas.

zen
zen

Kako se čisti aura?

Jedan od načina je doboko disanje I meditacija svakog jutra nakon buđenja. Vrlo delotvorno je kupanje u slanoj morskoj vodi. Ako ne idete na more, napravite sebi toplu, opuštajuću kupku, a u vodi stavite morsku so. Simbolički, kao što voda skida prljavštinu, tako odnosi sa sobom teške misli, brige i probleme.

leto
leto
Foto: Profimedia

Priroda je poznata kao najbolji iscelitelj, stoga mnogi praktičari savetuju da se jednostavno izujete bosi I samo hodate po travi. To može da bude u parku, ako nemate svoje dvorište. Bitno je da ste bosi, kako bi energija zemlje izvukla iz vas sve negativno, kako bi vas uzemljila.

Kristali takođe imaju moć da čiste auru. Jedan od njih je kristal ametist. Možete ga nositi na komadu nakita, u tašni ili u džepu. On će biti vaš zaštitnik od negativne energije.

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd