Skip to main content
brijačica

Ona BRIJE MUŠKARCE dok im SEDI U KRILU - i to u seksi donjem vešu! "Svi su puni poštovanja" (VIDEO)

Foto: Instagram Printscreen/karasfades
Ona je berberin koji svoju uslugu radi na vrlo specifičan način. Mnogi bi rekli da bi se suprugama njenih klinijenata to ne bi dopalo, ali baš naprotiv - ona ističe da svakog dana dobija sve više i više rezervacija.

"Ja sam brijačica i sređivanje brade naplaćujem 113 evra, a muškarci ne mogu da odole mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu da se zasite", rekla je 26-godišnja Kara Vera iz Kalifornije.

Metodom sređivanja brade privukla je mnoge klijente i tako je za kratko vreme postala zvezda na društvenim mrežama, a njeni radovi su postali viralni.

Nedavno se preselila u Las Vegas, koji je pokazao da je mesto idealno za njen biznis.

Ne samo što šiša, već ona dok to radi, klijentima sedi u krilu.

Cene se kreću oko 100 evra za osnovni tretman - šišanje kose i brade, a naplaćuje više ako je u uslugu uključeno i skidanje odeće i masaža.

"Shvatila sam da ovako mogu da zaradim kada sam svom prijatelju sedela u krilu i taj video sam objavila na društvenim mrežama. "Eksplodirao" je i svi su pohrlili da u komentarima pitaju za moje usluge, misleći da je to nešto normalno. Tada sam odlučila da ubuduće oblačim seksi donji veš i da sedim na klijentima. Svi su izuzetno puni poštovanja",

Iako većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste Karine usluge, ali ona ističe da to nije slučaj i da se niko do sada nije žalio.

"Nikada nisam imala ženu koja se naljutila. Žene su me tražile da rezervišem termine za njihove momke i muževe i često me kasnije pozivaju da dođem na njihova venčanja", dodala je Kara.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd