Skip to main content
Novac

KRUNISANI KRALJ BLEKDŽEKA – Beograđanin osvojio 1.072.000 DINARA, a evo i kako!

Foto: Profimedia
Meridian je kuća još jednog MILIONERA! J.M. iz Beograda igrajući Peru Blackjack 8 osvojio 1.072.000 DINARA!

Ako ste ljubitelj kartaških igara, sigurno ste do sada isprobali blekdžek! Ovo je jedina igra koja svojom popularnošću može da parira pokeru! Igraju je mnogi slavni holivudski glumci, a neretko je možete videti i u filmskim blokbasterima.

Verni igrač Meridiana, J.M. jedan je od strastvenih ljubitelja blekdžeka. Kada se opredelio za igru Peru Blackjak 8 nije ni sanjao da će postati MILIONER!

Magija blekdžeka usrećila je ovog momka FANTASTIČNOM CIFROM 1.072.000 DINARA!

Sve što vam je potrebno da biste uživali u magiji ove igre je aktivan korisnički nalog. 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog - spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Evo kako se postaje milioner…

J.M. je krenuo sa solidnim ulozima, a sreća je od starta bila njegov saveznik. Napravio je fond od 200.000 DINARA uzimajući dobitne ruke protiv dilera, a par puta je uspeo i da dobije blekdžek.

Kada je video da mu ide od ruke, rešio je da nastavi još jače! Postavio je veliki ulog na spoljašnju opkladu Three of a Kind!

Trebalo je da njegove prve dve karte i jedna karta dilera sačine triling! U magičnoj petoj ruci to se i dogodilo! Tri petice su se pojavile na stolu! Dobio je isplatu u odnosu 30:1, a na njegovom korisničkom nalogu stajala je SEDMOCIFRENA BROJKA!

Bilo je jasno da zabava može da počne!
 

Vremenska prognoza
Pljuskovi slabog intenziteta
10 Beograd