Skip to main content

LAKO DO SJAJNE ZARADE: Evo kako možete da osvojite do 40.000 EVRA!

Iskoristite šansu da lako dođete do sjajne zarade

Texas Hold’em Poker jedna je od najpopularnijih verzija čuvene kartaške igre, a sada je stigla i online verzija koja će vas dodatno zabaviti. Hold’em Poker možete isprobati ekskluzivno na Meridian Online Kazinu. Dovoljno je samo da se ulogujete na svoj korisnički nalog i možete osvojiti preko 40.000 EVRA! 

Treba li vam dodatna motivacija da isprobate ovu igru? Ako je (iz nekog razloga) potrebna – imamo i to! Odmah OVDE preuzmite bonus od 1.500 DINARA + 100 BESPLATNIH SPINOVA.

Samo za PRAVE LJUBITELJE SPORTA! Zaradite 1.500 dinara BEZ IZLASKA IZ KUĆE!

Samo za PRAVE LJUBITELJE SPORTA! Zaradite 1.500 dinara BEZ IZLASKA IZ KUĆE!

Dakle, potreban je JEDAN KLIK i poklon je vaš, a onda možete opušteno i uz osmeh osetiti čari najpopularnije poker igre na svetu.

Pitate se kako da dođete do sjajnog džekpota? Bez brige, imamo odgovor...

Hold’em Poker poseduje progresivan džekpot, koji je upravo narastao na nešto više od 40.000 evra! Ova nagrada može biti baš vaša, a sve što treba da uradite jeste da se ulogujete na Meridian korisnički nalog i da zaigrate ovu igru. 

I to je to! Da, toliko je jednostvano!

Kao što smo istakli, džekpot u igri Hold’em Poker je progresivan, a to znači da svakom odigranom rukom raste sve više. Što više ruku odigrate i šanse za osvajanje džekpota se povećavaju. Faktor sreće je presudan!

A ako još uvek ne znate kako se igra Hold’em Poker – tu smo da vam pomognemo...

Ovo je verzija pokera na mreži u kojoj učestvuju još dva igrača. Inicijalni ulog je pet evra, a nakon toga točak sreće odlučuje da li ćete se boriti za 10, 20 ili 30 evra. Cifre se povećavaju, a ako se točak sreće zaustavi na džekpot polju, tri igrača će dobiti šansu da se izbore za sjajnu nagradu!

Sve što vam treba da biste uživali u ovoj igri je dovoljna količina znanja i sreće, jer za poker jedno bez drugog ne ide. 

Sada kada znate sve, vreme je da se ulogujte na vaš Meridian korisnički nalog i isprobate Hold’em Poker

Vremenska prognoza
Pljuskovi slabog intenziteta
10 Beograd