Skip to main content
Novac

“LUDILO MOZGA”! Srećnik iz Inđije “ko od šale” u jednom danu postao bogatiji za 719.000 DINARA!!!

Foto: Pixabay
M.G. iz Inđije igrajući Aviator osvojio preko 700.000 DINARA!

Da je Meridian omiljeno mesto na kojem uživaju ljubitelji slot/live dealer igara govori i naredna priča - Aviator je jedna od omiljenih igara koja iz dana u dan stiče sve veći broj fanova, a jedan od njih je i M.G. iz Inđije kojem je ova igra donela FANTASTIČNIH 719.000 DINARA!

Sve što se od vas traži jeste da položite svoje uloge i kliknete na isplatu dok koeficijent raste! Upravo to je uradio verni igrač Meridiana iz Inđije. 

Naravno, da biste uživali u ovoj igri potrebno je da se ulogujete na svoj korisnički nalog.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog - spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

A, sada nešto o dobitku...

Meridian
Foto: Promo

M.G. je oduvek voleo neobične igre, pa je ovog puta odabrao Aviator. Sa nešto manjim ulozima je isprobao igru nakon čega je rešio da odigra malo jače.

Postavio je svoj ulog na 1.000 DINARA po potezu i tu je žurka počela. Nakon nekoliko desetina nedobitnih ruku usledio je ŠOK - koeficijent je rastao ka veličanstvenoj cifri

Kada se mladić opredelio da označi CASH OUT koeficijent je dostigao 719! Na njegovom korisničkom nalogu se našlo više od 700.000 DINARA!

Usledilo je veliko slavlje, a M.G. je izjavio da će mu ovaj dan ostati duboko urezan u sećanju!

Ako ste i vi ljubitelj Aviatora, treba da znate da je u toku JESENJI PLJUSAK FREEBETA! Svakog dana vas čeka KIŠA FREEBETA, a možete se izboriti i za glavnu premiju, Apple Ipad!

Posetite Meridian i uživajte u neodoljivoj avanturi!
 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd