Skip to main content
Meridian

MULTIMILIONER IZ NIŠA! Uložio 1.800 dinara i osvojio 18 MILIONA - samo u Meridianu!

Foto: Meridian/Nemanja Dedović
Još jedan epohalni dobitak delo je Meridianovih zadovoljnih igrača! I ovog puta najviše sreće imale su Nišlije!

Kada govorimo o veličanstvenim dobicima ostvarenim iz zabave, slobodno možemo reći da se jedan grad pokazao kao taličan igračima Meridiana. Nakon astronomskog dobitka ostvarenog pre nešto manje od godinu - Nišlije su ponovo postale šampioni slot zabave!

Ovoga puta ostvaren je VANSERIJSKI DOBITAK iz samo jednog poteza!

Da, dobro ste pročitali - samo jedna ruka bila je dovoljna mladom Nišliji da osvoji neverovatnih 18.001.800 DINARA.

POSTANI I TI MULTIMILIONER – REGISTRUJ SE

Kombinacija sreće i znanja bila je ključ koji je mladom Nišliji trasirao put do dobitka iz snova - M.N. je igrao bez straha, postavio je solidan ulog, a da sreća prati hrabre odavno je poznato. 

KAKO SE POSTAJE MULTIMILIONER?

Kada se ulogovao na svoj Meridian korisnički nalog opredelio se za igru Crazy Time koju možete pronaći u Live Dealer sekciji. Položio je ulog u vrednosti od 1.800 dinara na bonus polje Cash Hunt, a Točak Sreće zaustavio se upravo na tom polju. 

Ali, pre nego što se Točak Sreće zaustavio na tom segmentu izvučen je nasumični množilac x20. Ovaj množilac odnosio se na sve dobitke ostvarene u ovoj bonus igri.

Najslađa stvar dolazi na samom kraju. Množilac se zaustavlja na segmentu x500. Proizvodom ova dva množioca M.N. je dostigao ukupnu vrednost množioca x10.000 što znači da je njegov ulog uvećan toliko puta. Sada vam je jasno kako se iz samo jednog poteza osvaja 18 MILIONA DINARA!

Meridian
Foto: Meridian/Nemanja Dedović

Međutim, kao što smo već pomenuli ovo nije prvi Nišlija koji je svoju sreću pronašao igrajući omiljene slot igre baš u Meridianu. 

Njegov sugrađanin S.J. pre nešto manje od godinu dana osvojio je NEVEROVATNIH 1.125.234 EVRA! Do rekordnog evropskog džekpota ovaj Nišlija je stigao igrajući slot Wild Crusade: Empire Treasures. 

POSTANI I TI MULTIMILIONER – REGISTRUJ SE

Osvojivši fantastičan Grand Džekpot rezervisao je svoje mesto u istoriji najuspešnijih igrača ne samo u Srbiji već i na globalnom nivou!

Više o ovoj priči pročitajte ovde - ISTORIJA SE PIŠE U MERIDIANU: MILIONSKE SVOTE OBARAJU SVETSKE REKORDE!

Dakle, na vama je samo da se zabavite, a Meridian će nastaviti da ostvaruje vaše snove! Sve što vam treba da biste uživali u vrhunskoj slot zabavi je aktivan korisnički nalog

Pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije! 

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih promocija u Meridianu!

U ČEMU JE TAJNA IGRE CRAZY TIME?

Crazy Time je neobična igra koja je bazirana na čuvenom točku sreće sa voditeljem koji vas zabavlja tokom igre. Igra poseduje segmente predstavljene određenim ciframa i četiri segmenta koji označavaju bonus igre: Coin Flip, Pachinko, Cash Hunt i Crazy Time.

Vaše uloge polažete na jedan ili više segmenata i u zavisnosti od toga gde se točak zaustavi očekuju vas vredne nagrade. Osim toga tu su i fantastični množioci koji vaš dobitak mogu uvećati do epohalnih razmera! Ukoliko volite živu komunikaciju, putem četa možete razgovarati kako sa ostalim učesnicima igre tako i sa voditeljem. 

Zabavite se uz Crazy Time ekskluzivno u Meridianu i ostvarite dobitke o kojima ste oduvek maštali!

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd