Skip to main content
Mozzart

Najbrži put do NOVOG TELEFONA? Evo odgovora, a uz to možeš sjajno da se zabaviš

Foto: Promo
Prognozzer je igra koja ceni znanje, ne zanemaruje sreću i bogato nagrađuje

Ako ti treba novi telefon, ovo je najlakši put da do njega i dođeš - igraj Prognozzer, čik pogodi, i čekaju te sjajne nagrade!

Ovo je igra koja ceni znanje, ne zanemaruje sreći i bogato nagrađuje.

A najbolje je to što je učešće potpuno besplatno.

Imaš još jedan dan da se priključiš Prognozzeru od prvog kola i na taj način povećaš svoje šanse za veliki trijumf - osvajanje mobilnog telefona Mi 11 Ultra i bonusa za igru u iznosu od 20.000 dinara (ili 330 konvertibilnih maraka za igrače iz Bosne iz  Hercegovine).

Jer prvo kolo „zaključava“ se u subotu u 13.30 kada počinje prvi meč iz ponude Čelsi - Mančester Siti. Najčešći rezultat koji su dosadašnji prognozzeri tipovali za derbi Premijer lige je 1:1. Misliš drugačije? Eto prilike da pokažeš da si najbolji, sjajno se zabaviš i osvojiš vredne nagrade.

Glava premija, za konačnog pobednika takmičenja, je telefon Mi 11 Ultra + bonus za igru u iznosu od 20.000 dinara, ali pripremljene su i brojne nagrade za niže pozicije, kao i u svakom kolu (između ostalog, svake nedelje te čeka i telefon RedMi Note 10 Pro).

Priključi se na vreme, sve što treba jeste da se besplatno registruješ na mozzartsport.com, prognoziraš tačne rezultate za 10 ponuđenih utakmica i sačekaš da te fudbalsko znanje i doza sreće odvedu do sjajnih nagrada.

Budi pobednik. Prognozziraj odmah.

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd