Skip to main content
prostitutka

Otvaraju javne kuće, ali pod ovim uslovima! Prostitutke BESNE - kvare im posao!

Foto: Profimedia/ilustracija
Ne može tako da se radi.

Vlasti su bordelima u Berlinu dopustile da konačno otvore svoja vrata, zatvorena mesecima zbog pandemije, ali seks još nije dobio zeleno svetlo. Umesto toga, klijenti će morati da se zadovolje erotskim masažama, najmanje do početka septembra. 

I nisu zbog toga samo oni frustrirani. Ni dugogodišnja seksualna radnica, 49-ogodišnja radnicaa jednog od bordela, nije srećna zbog toga. "I ja i moji klijenti više volimo potpunu uslugu", kaže. 

URLANJE I LUPANJE USRED NOĆI! Đani spavao u hodniku MRTAV PIJAN - Slađa ga izbacila iz sobe zbog OVOGA

URLANJE I LUPANJE USRED NOĆI! Đani spavao u hodniku MRTAV PIJAN - Slađa ga izbacila iz sobe zbog OVOGA

Seksualne usluge zabranjene su u Berlinu od sredine marta u sklopu napora da se zaustavi širenje koronavirusa.

U junu je nekoliko seksualnih radnica, "naoružanih" lutkama na naduvavanje, protestovalo ispred parlamenta u Berlinu žaleći se da im nametnute restrikcije onemogućavaju da zarađuju za život i time još podstiču ponovno razbuktavanje njihovog zanata na crno. 

Prostitucija je u Nemačkoj legalna i tamošnjih 40.000 registrovanih seksualnih radnica ima pravo na ugovore o radu i zdravstveno i socijalno osiguranje.

Aurel Johanes Marks, upravnik jedne od javnih kuća, kaže da su mu zbog višemesečnog zatvaranja gubici šesterocifreni, a sada mora dodatno da uloži kako bi njegova ustanova ispunila propisane mere.

Eskort
Foto: Profimedia/ilustracija

Natpisi s objašnjenjem pravila svuda su oko recepcije, koja sa svojim kožnim foteljama i  mermernim podom podseća na hotelski lobi. 

Svaki gost mora da ispuni obrazac sa svojim podacima i kontaktima. Moraju da nose i maske, "baš kao da su na benzinskoj pumpi ili u dućanu", kaže Marks. 

"Većina ih s tim nema nikakvih problema, ali ono što ne funkcioniše dobro je činjenica da mnogi koji dođu u bordel dolaze s očekivanjem da će ovde dobiti seks", dodaje. A to bi u ponudi ponovo trebalo da se dogodi od 1. septembra, uz stroge higijenske mere.

"Veteranka" s početka priče nije zabrinuta da će dobiti koronavirus. "Ako radite ovaj posao 20 godina, onda imate svoje redovne mušterije. Možete birati koga ćete primiti u sobu", objašnjava. 

"Ako vam se neko ne svidi, samo mu pokažete vrata. Nisam uopšte uplašena nego srećna što konačno mogu opet da radim", rekla je. 

SVE JE IZGLEDALO PERFEKTNO, a onda... Evo kako su TANJA I NJEN SUPRUG IZGLEDALI na početku veze

SVE JE IZGLEDALO PERFEKTNO, a onda... Evo kako su TANJA I NJEN SUPRUG IZGLEDALI na početku veze

 

 

Pobednica Zadruge uživa u LUKSUZU! Skinula se nasred sobe u hotelu i pokazala ZATEGNUTU G*ZU (VIDEO)

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Fog
17 Beograd