Skip to main content
Mev Mun

Ovo je najjezivija ispovest PROSTITUTKE ikada: "Radili su mi sve ružnije i gadnije stvari! Postalo je NASILNO"

Foto: Instagram Printscreen/profit_from_trauma
Strašno!

Mev Mun iz Mančestera kaže da je njen put u prostituciju počeo naivno. Prvo je, kaže, bila sponzoruša.

IZBACILI JE IZ RESTORANA ZBOG ONOGA ŠTO JE OBUKLA - Okačila video na Tiktok: Evo kako je izgledala

IZBACILI JE IZ RESTORANA ZBOG ONOGA ŠTO JE OBUKLA - Okačila video na Tiktok: Evo kako je izgledala

PROSIDBA I VERIDBA NISU ISTO! Vrlo je bitna RAZLIKA, stručnjak objašnjava ZAŠTO!

PROSIDBA I VERIDBA NISU ISTO! Vrlo je bitna RAZLIKA, stručnjak objašnjava ZAŠTO!

– Otputovala sam sa jednim od svojih sponzora u Ameriku. Uskoro sam ušla u prostituciju, ignorišući sve zdravstvene znakove upozorenja – kaže ona.

Mev se izvukla iz prostitucije i trenutno radi na tome da postane psihoterapeut. Na svom jutjub kanalu otvoreno govori o svom pozivu prostitutke u nadi da će pomoći ženama u sličnoj situaciji.

– Kada sam tek počela, naplaćivala sam 150 funti za sat vremena. Sećam se tog prvog klijenta. Samo mi je tutnuo u ruku novac koji je u tom trenutku za mene bio ogromna suma. Sećam se da sam se vratila u svoj stan koji sam delila sa cimerkom i samo mazila i gladila taj novac – kaže Mev, koja je u to vreme bila studentkinja.

– 150 funti je ništa, baš ništa. Međutim, kad ceo život radite za kikiriki, 150 vam deluje kao nešto ogromno. Povukao me je novac i uskoro sam postala “navučena” na tu zaradu – kaže.

Kaže i da je preuzimala mnogo više klijenata nego što je to mogla da podnese fizički i psihički i da je nakon toga zdravlje počelo da joj se urušava.

– Postajala sam sve mršavija i mršavija, samopoštovanje mi je nestajalo i dozvoljavala sam ljudima da mi rade sve ružnije i gore stvari – kaže.

– Opasno je dozvoljavati strancima da iznajme vaše telo i rade mu šta žele. Mnogi klijenti postajali su nasilni, a to su opravdavali i sebi i meni rečima da “tako makar neće biti nasilni prema drugim ženama. Ja sam, s druge strane, bila navučena na tu zaradu. Radila sam svaki dan, bez odmora – kaže.

– Krajem 2019. godine našla sam se u strašnoj situaciji – imala sam upalu karlice, imala sam trovanje bakrom i bila sam zavisna od opijata. Mrzela sam svoj život u svom luksuznom stanu u centru Londona preko svake mere – seća se.

Kaže da je rešila da ode u jedno spiritualno odmaralište, a po povratku se zaklela da se više neće vraćati u prostituciju. Otvorila je Jutjub kanal i ostale naloge na društvenim mrežama i rešila da se bavi psihoterapijom.

– Znam iz ličnog iskustva da mlade osobe ulaze u prostituciju zbog para. Ako razmišljate o ovome, zapitajte se – da pare nisu problem, da li biste ovo i dalje radile? Znam da se ovakva logika može primeniti na većinu poslova, ali imajte na umu da vas većina poslova ne uništava na fizičkom i emotivnom nivou svakodnevno. Prostitutka, sponzoruša, nazovite to kako hoćete – zamislite da radite svakog dana. Koliko je to nepoznatih ljudi, nepoznatih energija sa kojima delite dušu i telo. Nakon takvih iskustava, potpuno je moguće da vas zadesi posttraumatski stres, disocijacija, strah od intimnosti, strah od veza, strah od ljudi. Vaše telo je neprocenjivo i jedini vaš prijatelj koji je uz vas ceo život. Zapitajte se – da li biste posavetovali svoju sestru ili najbolju drugaricu da prodaje svoje telo za bednih 150 funti, ili kolika god druga da je suma? Naravno da ne biste. Zašto biste onda to radile sebi? – poručuje ona.

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd