Skip to main content
internet kupovina

PRIČA KOJA ĆE VAS MOTIVISATI: Uložio 70 RSD i osvojio 1.400.000 DINARA – EVO KAKO!

Foto: Profimedia/ilustracija
Samo 70 dinara može vas učiniti milionerom i zato ne propustite šansu da se i vi upustite u slot avanturu. 

Čarolija u 2021. godini ne prestaje! Još jedan milioner u nizu, ovog puta zahvaljujući video slotu Emerald King Rainbow Road.

Osvojena suma je 1.400.000 RSD, a da stvar bude još bolja - slot majstor je do ove sume stigao uloživši 70 dinara po spinu! 

Da, dobro ste pročitali! 

Samo 70 dinara može vas učiniti milionerom i zato ne propustite šansu da se i vi upustite u slot avanturu. 

Ali, pre toga - OVDE odmah preuzmite 1.500 DINARA BONUS NOVCA i 100 POKLON SPINOVA

U međuvremenu... Uspeli smo da porazgovaramo sa srećnim milionerom i u nastavku vam otkrivamo recept za dobitak. 

Kakav je osećaj kada postaneš milioner "preko noći"? 

Osećaj je zaista neprocenjiv, ali ne samo zbog velikog dobitka, već i zbog činjenice koliko me je sreća poslužila! Ne verujem da sam ikada do sada imao ovako ludu sreću. 

Da li si do sada uspeo da zakačiš neki veći dobitak na kazinu? 

Pre dve i po godine sam uzeo preko 200.000 dinara, ali to je neuporedivo sa ovom cifrom. Dobijao sam i posle toga, ali znatno manje. Nikada ne igram na preterano velike uloge, pa mi zbog toga ova cifra i dalje deluje neverovatno. 

Ulog je bio samo 70 RSD po spinu... 

Zbog toga sam najviše oduševljen ovim dobitkom. Mogu da zamislim šta bi se desilo da sam stavio malo jači ulog. Ali, prezadovoljan sam i ovom sumom. 

Zašto si odabrao baš Emerald King Rainbow Roads? I ranije sam igrao slot Emerald King. To mi je bila jedna od omiljenih igara, ali kada sam video da je izašla nova verzija prešaltao sam se na nju. Ovu igru igram poslednjih nekoliko meseci. 

Možeš li nam ukratko opisati put do ove bajkovite cifre? 

Dobio sam tri simbola kralja Emeralda tako da mi je to otvorilo bonus igru. Bonus igra je vrlo slična čuvenoj igri "Ne ljuti se čoveče". Dobijate 22 polja i povlačite slot mašinu koja vas pomera kao u društvenoj igri. Kao bonus polja stoje mali slot aparati i jedan veliki na kraju staze. U početku sam uspeo da dobijem neke sitnije nagrade uz pomoć malih slot aparata. Ali, pravi šok usledio je kad sam stao na veliki slot aparat. Tada povučete ručku i izađe vrednost množioca za koji se uvećava vaš ulog. Upravo je to bio trenutak - pojavio se množilac x 20.000. Kada sam video 1.400.000 RSD na mom Meridian korisničkom nalogu, zanemeo sam! 

Bilo mi je jasno da je vreme da završim sa igrom i podignem novac. Postanite i vi deo bajkovite priče na Meridian online kazinu. Sve što vam treba je aktivan korisnički nalog i zabava može da počne.

Vremenska prognoza
Pljuskovi slabog intenziteta
10 Beograd