Skip to main content
prsten

PROFESORKA (73) koja odbija da ode u penziju OSTALA BEZ IGDE IKOGA, a onda je usledio životni PREOKRET: Objavila fotografiju ispod koje ne prestaju da stižu komentari podrške...

Foto: Twitter printscreen/Carol H. Mack
Neverovatna priča!

Da "nikad nije kasno, da se ljubi strasno", najbolji je dokaz životna priča jedne bake sa Tvitera, koja je nakon smrti supruga, usred pandemije, pronašala ponovo ljubav i to zagazivši u osmu deceniju života. Baka iz Amerike, koja živi u Kaliforniji, Kerol Mek ima 73 godine i još uvek radi kao profesorka, dok je ranije u životu, obavljala poslove u sferi advokature i medicine.

Nakon četiri decenije braka, u svojoj 70 godini života, njen suprug je pronašao drugu ženu, zbog čega ga je naspustila. Međutim, svega tri godine nakon toga, ljubav je ponovo pokucala na njena vrata, o čemu je pisala na Tviteru.

- Posle skoro četiri decenije braka, nikada nisam očekivala da ću ponovo biti sama sa 70 godina. I sigurno nisam očekivala da ću pronaći pravu ljubav sa 73 godine usred pandemije! A sada ovo -  napisala je ona u Tvitu, ispod koga se nalazila slika vereničkog prstena.

Njena objava postala je globalni hit, sa preko milion lajkova i deljenja, pošto su oduševljeni korisinici delili njenu priču.

- Ne poznajem te i ti ne poznaješ mene, ali sam prokleto srećan zbog tebe. Čestitam . Svako zaslužuje da pronađe život i sreću u svakoj fazi svog života, tako mi je žao što ti prvi brak nije uspeo. Ali opet čestitam i želim vam svu sreću -  prokomentarisao je jedan korisnik.

Odgovarajući na jedan od komentara, ona je napisala da je sa bivšim mužem prekinula svaki kontakt.

- Hvala vam! Nisam stvarno izgubila muža. Izbacila sam ga kada sam saznala da ima drugu ženu sa strane. I nikad se nisam osvrnula - napisala je. Takođe je rekla da njen verenik živi u Port Huenemeu i dodala da nije sigurna gde će oni završiti. Odgovarajući na komentare, podelila je i kako je upoznala svog dragana.

- Ah, mislim da je to bila čista sreća. Otvorila sam profil na "Match"-u i dobila mnogo čudnih poruka, ali sam našla jedan dobar, mojih godina, profesora na koledžu poput mene i sa sličnom verskom tradicijom. Može se desiti nešto, mislila sam. - napisala je.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd