Skip to main content
expanse studio

SVI PRIČAJU O EXPANSE: Domaća gaming kompanija izdominirala na Sajmu u Las Vegasu

Foto: Promo
Najveći sajam igara na sreću na svetu upravo je završen u Las Vegasu.

Više od 25.000 posetilaca i stručna javnost imali su priliku da se upoznaju sa detaljima vrtoglavog rasta Expanse Studios, jednog od najbrže rastućih online casino provajdera u Evropi. 

Svi gosti na Expanse štandu mogli su da vide besprekornu grafiku, free spinove, vizuelne efekte i besprekorno korisničko iskustvo slot, klasičnih, kartaških, rulet i stonih igara, uključujući i najnovija izdanja – Planet’s Power, Magic Wheel, Fortune Farm i Pirate’s Power.

Brojni konstruktivni sastanci, formalni i neformalni razgovori i nove započete saradnje obeležili su više nego uspešno izlaganje Expanse Studios na Las Vegas G2E 2022.

Expanse Studios zaključio je i seriju ugovora o partnerstvu sa nekim od ključnih operatera u industriji, a portfolio ove kompanije već sada čini preko 40 igara.

Tržišni udeo Expanse Studios brzo raste, zahvaljujući uspehu njegovih igara u HTML5 tehnologiji, integrisanih s najboljim agregatorima i operatorima u industriji i s potpuno prilagodljivim promotivnim alatima kao što su besplatni spinovi, multi-level progressive jackpotovi i turniri. 

Expanse Studios je relativno nov provajder, osnovan 2017. godine. Mladi tim pristupio je kreiranju igara na nov način - sa inovativnim funkcijama i najvišim standardima. Online slotovi kompanije Expanse Studios su veoma impresivni i sjajno se uklapaju u njihov moto „Univerzum je granica“.

Njihove slot igre odlikuju uzbudljive teme i fantastična grafika. Ovaj provajder „preti„ da postane jedan od vodećih imena gaming industrije.

Expanse igre možete ekskluzivno isprobati na sajtu meridianbet.rs. Ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog - prilika je savršena za registraciju jer na poklon dobijate 2.000 dinara bonusa za klađenje, kao i 200 poklon spinova na igri Maya’s Treasu
 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
9 Beograd