Skip to main content
Baloni

UKRALA JE BALON DEČAKU KOJI JE LEŽAO U BOLNICI: Godinama kasnije desio se susret koji deluje kao zaplet iz nekog filma

Foto: Shutterstock
Ishod ne možete ni da zamislite!

Neimenovani muškarac, nakon što je otišao na sastanak sa devojkom sa Tindera, od pola večeri morao je da se bori sa kiselim osmehom, nakon što je shvatio da je izašao s devojkom koja je zapravo njegov najveći neprijatelj iz detinjstva.

Naime, prema rečima ovog muškarca, koji je svoje nelagodno iskustvo podelio na sajtu Redit, prva osoba koju je mrzeo u detinjstvu bila je devojka koja mu je ukrala dragoceni balon na kom je pisalo "ozdravi što pre", dok se kao dečak nakon povrede oporavljao u bolnici.

Tada je imao samo devet godina, a bolnica u kojoj se nalazio bila je prilično udaljena od njegovih roditelja. Stoga, kada mu je majka ostavila balon sa porukom, on je počeo da se vezuje za njega, noseći ga sa sobom gde god je išao. Nažalost, balon mu je iskliznuo iz ruke jedne večeri kada je lutao ispred svog odeljenja, a devojčica njegovih godina ga je zgrabila pre nego što je uspeo da ga uhvati. Kada ju je zamolio da mu balon vrati, ona je odbila i otrčala svojoj mami.

Kome biste PRVO PONUDILI POMOĆ? Dobro pogledajte ilustraciju i odgovor će otkriti mnogo o vama...

Kome biste PRVO PONUDILI POMOĆ? Dobro pogledajte ilustraciju i odgovor će otkriti mnogo o vama...

"OTIŠLO MI JE MNOGO NOVCA NA TO, ALI MI SE LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAO!" Mnogi Remijeve postupke smatraju sumanutim, ali on ne skida osmeh sa lica

"OTIŠLO MI JE MNOGO NOVCA NA TO, ALI MI SE LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAO!" Mnogi Remijeve postupke smatraju sumanutim, ali on ne skida osmeh sa lica

Obraćajući se članovima Redita, muškarac se prisetio:

- Bio sam veoma rezervisano dete i plašio sam se sukoba sa njom, posebno sa njenom mamom, pa sam joj dozvolio da balon odnese. Ali se sećam da sam bio prilično tužan jer je balon bio nešto posebno za mene, zato sam i dan danas ljut na nju - priznao je on.

Ipak, kada se nedavno na Tinderu spojio sa devojkom koja mu se zaista svidela i kada je mislio da stvari idu dobrim tokom, ostao je šokiran kada je devojka počela da priča o nekim situacijama iz detinjstva.

- Ona mi je pričala o vremenu kada je bila mala i kada je ukrala balon u bolnici od jednog dečaka pre mnogo godina, ali je od tada zažalila zbog toga. Kaže da bi se izvinila dečaku kada bi joj se pružila prilika. Bio sam šokiran. U početku nisam bio siguran jer sam mislio da se moj um poigrava sa mnom pa sam je naveo da da mi priči ispriča do detalja. Međutim kada je ona otkrila još mnogo detalja bio sam bio 100% siguran da je ta devojka - napisao je muškarac.

ljubljenje
Foto: Profimedia

U tom trenutku, nije mogao da se ne nasmeje, odlučivši da zadrži činjenicu da je on dečak kome je tako očajnički želela da se izvini. Sada, kako je rekao ima želju da je iznenadi istinom ali i da joj malo vrati sam osećaj koji je imao kao dečak.

- Zaista ne mogu da verujem da je ista osoba koja mi je ukrala balon pre mnogo godina, moj jedini istinski antagonista, moja priča o nastanku zlikovaca, zurila u mene pravo u lice. Najgore je što sada ne znam kako da se nosim sa ljutnjom i baš mi je smešno što se ovo dešava - bio je iskren on.

Mnogi su mu u komentarima pisali šta bi mogao da uradi. Dok su neki objasnili da ne bi trebao da drži bes u sebi tako dugo i da joj oprosti, bilo je drugih koji su mu dali idealne ideje za pravljenje zamki.

- Igrajte dugu igru. Oženite je, dajte joj balon u bolnici kada bude imala 90 godina, a onda ga bacite ispred nje - našalio se jedan korisnik.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
25 Beograd