Skip to main content
Promo

Uživaš uz NAJPOPULARNIJU KARTAŠKU IGRU? Zaigraj POKER TURNIR i OSVOJI ČAROBNE BONUSE!

Foto: Promo
Meridian će u okviru „Novogodišnjeg kalendara“ posebno obradovati ljubitelje pokera! Učestvuj u vrhunskim turnirima i magični bonusi su tvoji!

Ne postoji bolji provod tokom prazničnog perioda od onog koji je svojim zadovoljnim igračima priredio Meridian u okviru „Novogodišnjeg kalendara“. Da stvar bude bolja, praznični period će trajati sve do 12. januara. 

Iznenađenje će dočekati fanovi svih vrsta igara, a ova sreda je rezervisana za popularne pokeraše! Vaš zadatak je da se zabavite uz sledeće tri igre: Hold’em Poker, Hold’em Poker 2 i Lucky Shodown Hold’em Poker provajdera Microgaming.

Kad god dobijete ruku osvojićete jedan bod kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade očekuje 10 najboljih igrača na listi, dok će apsolutni pobednik osvojiti 2.000 DINARA BONUSA! Bonus se uplaćuje već sledećeg dana i potrebno je da ga izvrtite na bilo kojoj od igara iz kategorije slotovi.

Uživajte u vrhunskom poker turniru, ekskluzivno u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios! 

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!
 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd