Petak 23. feb 2024.
Čišćenje

KREATIVNI HAOS? O, ne! Ovo su top 5 NAJNEUREDNIJIH horoskopskih znakova!

Foto: Profimedia
Nema izgovora!

Neki to nazivaju kreativnim haosom, a neki kažu da nemaju vremena da očiste dom. Ali, da li ste ikada za svoju neurednost okrivili vaš horoskopski znak?

Ako ste jedan od ovih pet znakova Zodijaka, onda to definitivno možete uraditi.

ASTROLOZI DALI SVOJ SUD: Evo koji je NAJBOLJI, a koji NAJGORI znak horoskopa!

Čišćenje
Čišćenje
Foto: Profimedia

Lav

Lavovi nisu neuredni, ali uvek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a ovaj znak najviše voli kad za njih taj posao odradi neko drugi.

NE PRAŠTAJU LAŽ I IZDAJU: Ovi horoskopski znakovi se NE PLAŠE da izbrišu ljude iz života ZAUVEK

Bik

Bikovi vole da njihov dom bude čist, ali ako moraju da biraju između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije leći na krevet i pogledati dobru seriju nego čistiti, a osećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da bi se promenili.

PREVARU ILI VERNOST? Zodijak otkriva - evo šta možeš da očekuješ od njegovog horoskopskog znaka!

Strelac

Strelac će za sebe reći da uopšte nije neuredan, nego da jednostavno imaju sposobnost da jako brzo naprave nered. Zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo - Strelac će sebi reći da uopšte nema takvu karakteristiku.

čišćenje
čišćenje
Foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije dobiju napad čišćenja i u tim trenucima bukvalno očiste detaljno svaki ugao stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako retko.

NE PRIHVATAJU DRUGAČIJE! Ovi horoskopski znaci NE PODNOSE kada nije po njihovom!

Ribe

Ovaj horoskopski znak je sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto pospremiti odmah, kad mogu očistiti dom za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ovo mišljenje nije sasvim pogrešno.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd