Subota 09. dec 2023.
prevara

Najveći su PRELJUBNICI - Tri horoskopska znaka koja NE ZNAJU za VERNOST, njima ništa nije sveto

Foto: Profimedia
Ne očekujte sa njima stabilnu vezu i odanost!

Iako ne postoji naučna podloga koja bi direktno povezala astrološke znakove s vernošću, neki se horoskopski znakovi često ističu kao preljubnici.

Ne znači da će svi rođeni u ovim znakovima biti neverni, ali su prema astrološkim interpretacijama skloniji takvom ponašanju.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj radoznalosti i promenjivoj prirodi, što ih često dovodi u iskušenja. Oni vole uzbuđenje i nove izazove, a monotonija ih može lako dovesti do toga da potraže zabavu "sa strane".

Nastaće potpuna ZBRKA i HAOS, a krivac je RETROGRADNI MERKUR! Evo šta nikako NE SMETE RADITI, gde 2 puta MERITI i koga ZAOBILAZITIRetrogradni Merkur

Nastaće potpuna ZBRKA i HAOS, a krivac je RETROGRADNI MERKUR! Evo šta nikako NE SMETE RADITI, gde 2 puta MERITI i koga ZAOBILAZITI

Neko se raduje, a neko plaši: Ovim znakovima se u 2024. godini SMEŠI BRAK! prosidba

Neko se raduje, a neko plaši: Ovim znakovima se u 2024. godini SMEŠI BRAK!

Strelac

Slobodoljubivi Strelčevi imaju strast za avanturom i otkrivanjem novih stvari. Oni teže slobodi, a ako se osećaju ograničeno ili sputano u vezi, mogu biti skloni neveri.

prevara
prevara
Foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije su poznati po svojoj nezavisnosti i originalnosti. Oni vole slobodu i eksperimentisanje, što može rezultirati problemima u monogamnim vezama ako se ne osećaju dovoljno ispunjeno. Ovan Ovnovi su energični i impulsivni, a to može dovesti do spontanih odluka koje uključuju neveru. Ovnovi žele uzbuđenje, a ako im veza to ne pruža, mogu ga potražiti negde drugde.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd