Skip to main content
Mesec

ZAMISLITE ŽELJU - Ovaj mlad MESEC donosi ispunjene svega o čemu ste maštali, potrebno je da URADITE OVO

Foto: Profimedia
Iskoristite ovu energiju maksimalno!

Ovaj mlad Mesec se dešava 25. septembra u 22:55 časova u drugom stepenu Vage i uvodi nas u svet naših veza i odnosa sa drugima. Horoskop ističe da dolaze promene koje ne samo da će promeniti sliku o našim odnosima, već nam mogu pomoći da kroz ovu oblast života shvatimo nešto o sebi i ojačamo svoje slabosti i ranjiva mesta.

Sada nešto privodimo kraju, polako završavamo proces promene i osećamo se sve spremniji za novi početak. Retrogradni Merkur u Vagi nam već neko vreme pomaže da shvatimo i upotpunimo ono što smo doživeli iz prošlosti. Vidimo kako je bolje, drugačije.

Ovi ASTRO ZNAKOVI su vaši NAJBOLJI POSLOVNI PARTNERI: Ovnovi su idealni za Vodolije, a Lavovi će se posebno iznenaditi...

Ovi ASTRO ZNAKOVI su vaši NAJBOLJI POSLOVNI PARTNERI: Ovnovi su idealni za Vodolije, a Lavovi će se posebno iznenaditi...

KAŠALJ PRESTAJE ISTOG MOMENTA: Prirodan sirup od DVA sastojka-prodisaćete i izbaciti sve viruse iz organizma!(RECEPT)

KAŠALJ PRESTAJE ISTOG MOMENTA: Prirodan sirup od DVA sastojka-prodisaćete i izbaciti sve viruse iz organizma!(RECEPT)

Ako imate utisak da se trenutno malo ili ništa ne kreće, možda je to samo iluzija. Ispod površine su veoma intenzivne energetske promene koje ne znamo kako da nazovemo, a osećamo ih kao nemir, nervozu, pospanost, snažan nalet energije, eventualno glavobolju... Zato je važno biti strpljiv i sada nežan prema sebi i čekamo da se sve pokaže u nedeljama koje su pred nama.

Astralna sazvežđa ovog mladog Meseca mogu da prekinu neke odnose i zbliže druge. Novi počeci ljubavi nas inspirišu i motivišu. Mi menjamo sebe kroz interakciju sa drugima. Vidimo sve bolje. Razumemo gde i šta možemo da doprinesemo da naši odnosi budu stabilniji i da nam donesu više zadovoljstva.

horoskop
Foto: Profimedia

Sada je vreme za reviziju. Da li znate da zavisite od partnera? Da li je zavisnik od vas? Imate li dovoljno slobode i vremena za sebe i svoje potrebe u vezi?

Vezanost koja nas stavlja u ulogu žrtve neće trajati. Vezanost koja izvlači stare rane i traume na površinu, dobro je da se sada zaleči. Odnosi nam pokazuju kako volimo i kako se ophodimo prema sebi. Pogledajte to mesto.

Merkur i Venera u Devici će organizovati neke sastanke i razgovore sa partnerom, prijateljima, a možda i ljudima iz naše prošlosti. Mars u Blizancima nas vodi u nekoliko pravaca, pa je dobro videti, izabrati ono što je najbolje za nas. I ne plašite se, ništa vam neće nedostajati ako budete išli sporije i strpljivije.

Mesec
Mesec
Foto: Shutterstock

Saturn i Uran u izazovnom aspektu nam govore da ne možemo kvalitetno napredovati i izgraditi nešto novo dok za sobom vučemo teret prošlosti. Ozdravite, oprostite, oslobodite se...

Postavite nameru. Jasna namera šta želite za sebe u budućnosti. I neka vam ovaj mlad Mesec ispuni želju...

 

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd