Četvrtak 22. feb 2024.
Horoskop

Nerazdvojni su, UVEK su tu jedni za druge i u DOBRU i u ZLU: Evo šta iskusni astrolozi kažu o prijateljstvima među znakovima Zodijaka

Foto: Shutterstock
Donosimo vam listu horoskopskih parova koji se međusobno najbolji prijatelji prema mišljenju iskusnih astrologa.

Pravi prijatelji su onu koji su uz nas i kada smo srećni i sve nam ide iz ruke, ali i kada prolazimo kroz teške dane. A astrolozi smatraju da postoje horoskopski znaci koji se savršeno slažu, kao i da njihova prijateljstva traju godinama, bez ikakvih svađa i izdaja. Naprotiv, veliki su oslonac jednu drugima u svemu.

Tvrdi da je uz pomoć ovog jela smršala 45 kilograma: Ona je DOKAZALA da zdrava hrana može biti ukusna Majra Vendolin

Tvrdi da je uz pomoć ovog jela smršala 45 kilograma: Ona je DOKAZALA da zdrava hrana može biti ukusna

Uvek ste UMORNI, NENASPAVANI, BEZ ENERGIJE: Dobro obratite pažnju i promenite ODMAH OVE LOŠE NAVIKE!umorni ljudi

Uvek ste UMORNI, NENASPAVANI, BEZ ENERGIJE: Dobro obratite pažnju i promenite ODMAH OVE LOŠE NAVIKE!

Grč u stomaku i stalna nervoza NISU LJUBAV: Da biste izašli iz toksične veze, morate da budete JAKI i svesni problema, a ovo će vam pomoći! posvađan ljubavni par

Grč u stomaku i stalna nervoza NISU LJUBAV: Da biste izašli iz toksične veze, morate da budete JAKI i svesni problema, a ovo će vam pomoći!

Pravi prijatelji su onu koji su uz nas i kada smo srećni i sve nam ide iz ruke, ali i kada prolazimo kroz teške dane. A astrolozi smatraju da postoje horoskopski znaci koji se savršeno slažu, kao i da njihova prijateljstva traju godinama, bez ikakvih svađa i izdaja. Naprotiv, veliki su oslonac jednu drugima u svemu.

Ovan (21. mart – 19. april) i Blizanci (21. maj – 21. jun)

Ovan je vođen i uspeva u partnerstvima koja su dinamična i zabavna. Pod vladavinom Marsa, planete akcije, energije i strasti, pristupaju svakom aspektu života sa samopouzdanjem i direktnošću koju drugi ne mogu zanemariti. Zbog toga bi Ovan i Blizanci bili sjajni prijatelji.

Bik (20. april – 20. maj) i Rak (22. jun – 22. jul)

Kao fiksni zemaljski znak, Bik je veoma izbirljiv kada su u pitanju prijatelji i pazi na to kome ili u šta ulažu svoje vreme i energiju. „Rak pruža emocionalnu dubinu i razumevanje, a to stvara harmoničan i lojalan odnos zasnovan na uzajamnoj brizi i poštovanju“, kaže Rakel Rodrigez, astrolog i osnivač Your Zodiac.

Blizanci (21. maj – 21. jun) i Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Kao društveni leptir zodijaka, Blizancima je teško da nađu nekoga sa kim se ne slažu. Ali njihov savršen prijatelj je osoba koja uživa u dubokim intelektualnim razgovorima i noćnim izlascima. Vage potpisuju obe kuće jer imaju toliko ekstrovertne energije i društvene pameti.

Vaga dodaje kreativnost Blizancima na intelektualizam otvarajući svoje omiljene prijatelje Blizanaca za uzbudljive nove stvari“, objašnjava astrolog i autorka Liza Stardast. Zauzvrat, Blizanci podučavaju svoje prijatelje Vaga o visokoumnim aktivnostima, čineći to pravim susretom umova.

Rak (22. jun – 22. jul) i Ribe (19. februar – 20. mart)

Kada je reč o izgradnji lične veze, Rak je u tome na duge staze. Slatki i sentimentalni, oni su jedan od znakova zodijaka sa najvećom podrškom i brigom, tako da im je lako biti prijatelj.

Međutim, Rodrigez kaže da će se Rak i Ribe povezati na dubokom emotivnom nivou, jer oboje intuitivno znaju šta drugi treba da vide i čuju. „Oba ova horoskopska znaka su empatična, brižna i osetljiva, tako da će njihovo prijateljstvo biti ispunjeno međusobnim razumevanjem i emocionalnom podrškom“, objašnjava on.

Lav (23. jul – 22. avgust) i Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Lavovi su poznati po svojim velikim ličnostima, pa im je potreban pandan koji može da parira toj energiji – neko poput Vage. Obojica su ljubitelji luksuznih stvari i daće sve od sebe za ljude do kojih im je stalo.

„Lavu je potrebna Vaga da ih nauči kako da uravnoteže svoje živote i da ne budu toliko sebični, a Vagi je potreban Lav da bi ih ohrabrio da zasijaju najbolje što mogu i da se osećaju najbolje“, kaže Garbis. Ovaj dvojac je sila na koju se treba računati, to je sigurno.

Devica (23. avgust – 22. septembar) i Jarac (22. decembar – 19. januar)

Device imaju nezavisan niz, pa im ne smeta da budu same. Svako prijateljstvo mora dodati opipljivu vrednost njihovom životu i ne može biti izvor frustracije. Kao zemaljski znak, Jarac je na nivou Device, a oba znaka su razumna i racionalna, što čini čvrsto prijateljstvo.

„Kada razgovaraju jedni sa drugima, vide se veoma jasno i nema potrebe da razgovaraju o bilo čemu“, objašnjava Garbis, „Devici je potrebna Jarčeva sposobnost vođenja, a Jarac može da im pokaže kako mogu da se uzdignu i da urade više u njihovi životi’.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) i Vodolija (20. januar – 18. februar)

Nije iznenađujuće što bi Vaga i Vodolija trebalo da budu najbolji prijatelji jer oboje žude za slobodom. „Ovi vazdušni znaci odmah postaju najbolji prijatelji zbog zajedničkog osećaja za stil i potrebe za autonomijom u prijateljstvu“, kaže Stardust. NJihov odnos će biti uravnotežen mešavinom intelektualne stimulacije i neuporedivih društvenih izleta.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) i Devica (23. avgust – 22. septembar)

Škorpije mogu da budu previše zaokupljene svojim osećanjima, pa im je potreban najbolji prijatelj koji može da ih vrati u stvarnost. Kao vodeni znak, dubina i intenzitet Škorpije dobro odgovaraju analitičkoj i praktičnoj prirodi Device.

„Devica nudi nivo emocionalne stabilnosti kojem se Škorpija divi, dok Škorpija pruža strast i psihološki uvid koji intrigiraju Devicu“, kaže Rodrigez, „Zajedno, oni čine vezu koja je transformativna i temeljna“.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) i Vodolija (20. januar – 18. februar)

Strelac mogu da steknu prijatelje gde god da odu, ali im je potreban najbolji prijatelj koji će ih dugo držati. Garbis kaže da su Strelac i Vodolija veoma slobodoumni, slobodni od osuđivanja, kreativni i nesputani, što ih čini odličnim duom.

„Strelcu je potrebna Vodolija za viziju i kao zvučna ploča za ideje, dok je Vodoliji potreban Strelac da im pomogne da se opuste i stimulišu njihov smisao za humor“, objašnjava ona. Uvek će jedni u drugima videti najbolje i neće ometati uspeh drugog.

Jarac (22. decembar – 19. januar) i Bik (20. april – 20. maj)

Jarčevima nije potrebno mnogo da bi bili zadovoljni u životu. Isto se može reći i za zemljani znak, Bik, zbog čega čine tako praktičan par. Rodrigez napominje da dele sledeće osobine: poštovanje za naporan rad, posvećenost i praktičnost. „Oni cene međusobnu pouzdanost i besmisleni pristup životu“, kaže ona. NJihova veza će nastaviti da jača na osnovu zajedničkih ciljeva i želje za sigurnošću.

Vodolija (20. januar – 18. februar) i Ribe (19. februar – 20. mart)

Vodolija voli da uzdrma stvari. Kao znak pod uticajem buntovnog i haotičnog Urana, oni traže ravnotežu u prijateljstvima koja imaju element lojalnosti i odanosti, što je samo deo onoga što Ribe donose na sto.

„Ovaj idealistički duo slavi svoje prijateljstvo kroz stvaranje, odlučujući da se zajedno bavi umetničkim poduhvatima kao što su umetnost, muzika i ples“, objašnjava Stardust. Ribe će podsticati Vodolije da budu manje krute i slobodoumne, a Vodolije će pomoći Ribama da prošire vidike i sanjaju o većoj budućnosti.

Ribe (19. februar – 20. mart) i Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Pouzdana, podrška i brižna – ko ne bi želeo da bude najbolji prijatelj sa Ribama? Oni znaju kako da učine da se drugi ljudi osećaju dobro i stoga im je potreban prijatelj koji će uložiti što više (ako ne i više) energije u vezu. Rodrigez objašnjava da Ribe i Škorpija razumeju međusobne emocionalne dubine kao niko drugi: „Snaga Škorpije pruža zaštitni štit za osetljivost Riba, dok Riba empatija i ljubaznost ublažavaju Škorpionovu ponekad grubu spoljašnjost“.

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd