Skip to main content
Elegance Beauty Spa

IZA OVIH VRATA JE JEDAN POSEBAN SVET! Posetite najekskluzivniji salon u Beogradu

Foto: Promo
Visoka moda u kozmetici za vaš najbolji tretman.

Nadomak Save, u rezidencijalnom delu Beograda, pod okriljem BW Residences, nalazi se Elegance beauty spa, salon u kome se neguje poseban pristup lepoti, onoj koja odiše prirodnošću i elegancijom.

CEO i vlasnica Danijela Vukojević objašnjava da je u celu priču ušla tako što je želela da podeli ono što je iz svog višegodišnjeg iskustva odabrala kao najbolje i da je ceo koncept kreiran tako da poseta salonu od trenutka ulaska u njega mora da bude poseban doživljaj.

- Sama pomisao na dolazak treba da budi u vama prijatnost, da osetite nestrpljenje da se što pre nađete na mestu gde ćete se opustiti, uživati, odmoriti i odakle ćete se vratiti lepši i zadovoljniji, i sobom i svetom oko sebe. To je vreme samo za vas, koje ste apsolutno poklonili sebi. Međutim, da biste zablistali u najboljem izdanju, tako moraju i da vas tretiraju oni koji će vas ulepšavati, sa puno poštovanja i uvažavanja, kaže Danijela.

Upravo takav poseban tretman, visoki standardi i visoka moda u kozmetici, očekuju vas u salonu Elegance Beauty Spa u kome je ključna ideja da dolazak da u salon bude poput najlepšeg umetničkog doživljaja, jer kako ističu - kreiranje stila jeste umetnost.

Elegance Beauty Spa
Foto: Promo
Elegance Beauty Spa

FILOZOFIJA SALONSKOG PROTOKOLA

Još u prošlom veku kreiran je termin salon emotion, kao vid naročitog ophođenja prema klijentu. Osoba mora već pri samom ulasku da oseti dobrodošlicu. Sledeći korak su individualne konsultacije, pri čemu se posebna pažnja posvećuje pažljivom slušanju klijenta i njegovih problema i zahteva. Cilj je da se sagleda ne samo kozmetička potreba, nego i priroda osobe, kompletna ličnost, kako bi se odabrali odgovarajući tretmani i način na koji će biti pruženi. Tek kada je siguran u svoju odluku i opušten, klijent je spreman za ruke stručnjaka i promenu nabolje.

- U Elegance Beauty Spa salonu dočekaćemo vas sa iskrenom brigom i posvećenošću. Iz iskustva znamo i koliko vam je važno da se osećate bezbedno kada se prepustite terapeutima i kozmetičarima. Mi cenimo poverenje koje nam ukazujete i brinemo o vašem zdravlju i sigurnosti. Jedno od glavnih pravila koje smo sebi postavili je besprekorna čistoća, pa smo higijenske standarde podigli na maksimum, obezbedivši uslove za sterilizaciju kompletne aprature, koja se raspakuje ispred klijenta. Stavićemo vaša osećanja i potrebe na prvo mesto, a onda ćemo ih na pravi način uobličiti znanjem majstora - beauty specijaliste - i njegovim sugestijama i savetima. Zajedno ćemo otkriti i osloboditi ono najbolje u vama, objašnjava Danijela.

Elegance Beauty Spa
CEO i vlasnica Danijela Vukojević
Foto: Pormo

- Naš pristup je holistički, ne posvećujemo se samo vašoj spoljašnosti, jer mi znamo da izgled zavisi od mnogo faktora, da istinska lepota dolazi iznutra, iz vaših stavova, raspoloženja, samopouzdanja. Želimo da vam pružimo potpun tretman, koji će vas ojačati, okrepiti u celini, otkriti vašu lepotu u punom smislu, a takav doživljaj je poput onoga na koji doživljavamo umetnička dela, oslobađajući. Jer mi verujemo da je lepota istinska umetnost, kaže ona i dodaje da spoljašnji izgleda treba da reflektuje posebnost koju nosimo u sebi.

IZA NAŠIH JE POSEBAN SVET

U skladu sa tim smo opremili i prostor u kome vas dočekujemo, kreirali smo jedan izuzetno prijatan ambijent, oazu prefinjenosti, sa daškom luksuza, ali onog pravog, nenametljivog. Iza naših vrata zakoračićete u jedan sasvim poseban svet – svet lepote, ali ne veštačke, blazirane, nego čiste, prirodne. A deo tog sveta ponećete sa sobom po izlasku iz Elegance Beauty Spa.

Elegance Beauty Spa
Elegance Beauty Spa
Foto: Promo

ZA RAZMENU ENERGIJE KLJUČNE SU RUKE

- Mi uvek dajemo prednost rukama u odnosu na mašine i aparate. Ne mogu se porediti efekti tretmana na licu i telu koji su postignuti pažljivim i stručnim postupcima naših terapeuta i kozmetičara i oni ostvareni upotrebom različitih aparata. Volumen, tonifikacija, drenaža...sve se to može postići i aparatom koji simulira pokrete ruke, ali aparat ne može da simulira razmenu dobre energije i pozitivan stav. Aparati sa različitim vibracijama i simulacijama su izmišljeni kao zamena za neadekvatan i needukovan kadar. Ovo nije hejt na aparate, koje izuzetno poštujem i volim, jer ima genijalnih, ovo je oda rukama veštih majstora, objašnjava Danijela.

Spoj glamuroznog ambijenta, kvalitetnih i luksuznih proizvoda i dobre energije, čini savršenu sinergiju za salon emotion koji je integrasan u Elegance beauty spa.

- Doživite nas i osetite na svojoj koži! Ne bez razloga u našem imenu stoji odrednica SPA, kako bismo vam skrenuli pažnju da smo više od salona za negu lepote i da težimo ka welness tretmanu baziranom na proizvodima koji sadrže lekovitu termalnu vodu. Elegance Beauty poseduje svoj lični SPA brend, pažljivo kreiran i proizveden u Italiji. Uz kvalitetne soli za piling, ulja za masažu i blata za detoks, svom telu podarićete osećaj kao posle dobrih termi. Elegance Beauty pruža kompletan SPA ugođaj, pa i više od toga.

Okupajte se u glamuru, ogrnite elegancijom i zakoračite u nove izazove puni snage i samopouzdanja.

Elegance Beauty Spa
Elegance Beauty Spa
Foto: Promo
Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd