Petak 23. feb 2024.
dzena

ONA JE BEOGRAĐANKA KOJA JE NADMAŠILA ANĐELINU DŽOLI! Vanserijska lepotica drugu godinu zaredom je na listi najlepših žena

Foto: Instagram printscreen/jennajenovich
Na listi najlepših žena sveta našla se i jedna Srpkinja, a izgledom je, kako mnogi smatraju, nadmašila i čuvenu Anđelinu Džoli.

Nije tajna da su Srpkinje jedne od najlepših žena sveta, što potvrđuje i nestvarna lepotica Džena Dženović, koja se drugu godinu zaredom našla na listi najatraktivnijih. Naime, magazin FHM uvrstio ju je na listu 100 najlepših žena, i to iznad Anđeline Džoli i Kejt Apton, a dovoljno je da bacite jedan pogled na njen Instagram profil da vam bude jasno zašto je to tako. 

NOLE OVIM NAPITKOM ZAPOČINJE SVAKO JUTRO: Neverovatno moćna kombinacija koja jača ceo organizam (RECEPT)

NOLE OVIM NAPITKOM ZAPOČINJE SVAKO JUTRO: Neverovatno moćna kombinacija koja jača ceo organizam (RECEPT)

''Zubar sam i ovo su NAJČEŠĆE GREŠKE koje pravite! PRESTANITE da radite ove 3 STVARI i uštedećete NOVAC''

''Zubar sam i ovo su NAJČEŠĆE GREŠKE koje pravite! PRESTANITE da radite ove 3 STVARI i uštedećete NOVAC''

Džena se do sada nebrojeno puta našla na naslovnicama časopisa Maxim, GQ, CKM, Esquire, a sajt Faveable ju je 2019. a onda i 2020. stavio na listu najzgodnijih žena na Instagramu na kojoj se, između ostalih, našla i manekenka Šanina Šajk.

Zgodna brineta inače je rođena u okolini Beograda, a odrasla je uz tri sestre kao najmlađa u porodici sve do šeste godine, kada su se najpre odselili za Nemačku, a potom 1999. u Ameriku, gde živi i dan-danas.

Lepa Džena danas je fotomodel, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama gde je prati preko 2 miliona ljudi. Veoma često postavlja izazovne fotografije, te je lako zasključiti zašto se i našla na listi najlepših žena. 

Inače, na njenom profilu na LinkedIn-u piše da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, te da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu. 

Džena je pre modelinga bila i lajfstajl bloger, a bavila se i organizacijom venčanja. Ipak ,danas daleko više zarađuje od mreža, gde često deli i fotografije sa mnogobrojnih putovanja.

Veoma često je porede sa Kim Kardašijan i Kajli Džener, i sličnost je zaista neverovatna. Inače, Džena je pre par godina i posetila Balkan i letovala u Crnoj gori, odakle je postavljala fotorafije, a na svom profilu često je isticala da je ponosna što je Srpkinja.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd