Utorak 20. feb 2024.
Medisimo

Zaboravite na BRIJAČE I BOLNE DEPILACIJE! Savršeno GLATKA KOŽA sada je moguća bezbolno i na "duge staze"

Foto: Promo
Glatka koža bez dlaka je simbol ženske lepote vekovima, i od tada se traži najefikasniji način za oslobađanje od neželjenih dlaka.

Depilacija i brijači se uveliko prevazilaze, a vodeće mesto u efikasnosti zauzima najsavremeniji način trajnog rešavanja neželjenih dlačica - laserska epilacija.

Sa pojavom ovih tretmana, mnoge žene su odahnule jer su se pokazali kao izvanredno praktično rešenje. 

Medisimo
Foto: Promo

Ona više nije luksuz koji retko ko u Srbiji može priuštiti, već postepeno postaje standardni put do glatke kože nogu, ruku, prepona, nausnica… 

Neke od važnih detalja prilikom odabira ovakvog tretmana otkriće nam dr Jelena Jeftić: "Ono što je najvažnije za početak, jeste da lasersku epilaciju izvodi edukovan i profesionalan kadar, obzirom da se smatra medicinskom procedurom". Kod određenog broja ljudi, ovaj tretman i dalje izaziva strah, kako od bola tako i od same bezbednosti, ali doktorka nam potvrđuje da je tretman bezbedan. Vrlo je važno izbrati ordinacije koje rade sa profesionalnim, medicinskim laserima, i ovo nije samo njena lična već i opšta preporuka.

Zahvaljujući razvoju tehnike i aparature, postupak laserskog uklanjanja dlaka postao je gotovo bezbolan. 

Medisimo
Foto: Promo

Doktorka je dala odgovor i na pitanje koje većinu ljudi zanima, a to je broj potrebnih tretmana do vidljivih rezultata: "Prvi rezultati laserskog uklanjanja dlačica su odmah vidljivi, ali je važno ponoviti tretman kako bi se sve dlake uklonile, obzirom da ne rastu istim tempom shodno razlicitim fazama fizioloskog rasta dlake. Broj tretmana određujemo tokom prvog pregleda, jer to najviše zavisi od dela tela koja se tretira, ali i samog pacijenta. Uglavnom je potrebno ponoviti tretman 4-6 puta, najčešće na svaka dva meseca za telo i mesec dana za lice" završava doktorka i dodaje da je zbog toga važno krenuti na vreme!  

Medisimo ordinacija vam pruža usluge trajne epilacije najsavremenijim laserom.  

Candela Nordlys laser je najprestižniji brend na svetu. Pažljivim odabirom obuhvaćena je celokupna dermatološka platforma, i svojom efikasnoscu su postali broj jedan u svetu. Tretmani traju kraće, za razliku od drugih lasera, od svega nekoliko minuta za nausnice do 30 minuta za noge.

Poseduju najrigoroznije sertifikate FDA i CE, a uspešnost tretmana je klinički dokazana i potkrepljena mnogobrojnim klinickim studijama. 

Medisimo
Foto: Promo

Iz ordinacije Medisimo upozoravaju da bi trebalo imati na umu da koža koja će biti tretirana laserskom epilacijom mora biti potpuno zdrava, a pre bilo koje procedure savetuje se  konsultacija kod specijaliste dermatologa koji je u Medisimo ordinaciji BESPLATNA!  

Pored besplatne konsultacije, pravo je vreme da iskoristite jedinstvenu priliku akcijskih cena koje su aktuelne samo u februaru:

PAKET OD 5 TRETMANA EPILACIJE CELOG TELA 164.000,00 din 144.000,00 din 
EPILACIJA NATKOLENICA 12.000,00 din 10.500,00 din
EPILACIJA NATKOLENICA I PREPONA 19.000,00 din 17.000,00 din
EPILACIJA PREPONA I INTIMNE REGIJE 19.000,00 din 16.000,00 din

Zakažite svoj termin na vreme! 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd