Skip to main content
Jelena Đoković

"NAPADANJE, POZIVI NA SAMOUBISTVA..." Jelena Đoković zabrinuta za DECU - traži rešenje! (FOTO)

Foto: Instagram/jelenadjokovicndf
U pitanju je ozbiljan problem...

Iako bi društvene mreže trebalo da imaju svrhu spajanja, ujedinjavanja i povezivanja ljudi, na žalost, poslednjih godina, stvari su otišle u sasvim drugom pravcu. 

Najugroženija grupa su postala deca, a supruga našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, Jelena Đoković, upravo pokušava da ukazuje na taj problem. 


BUDITE SE TOKOM NOĆI? Kineska medicina otkriva KAKO to da rešite - satnica buđenja je KLJUČNA!

Vesna Đogani otvorila dušu o POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI: Nisam znala šta da radim sa sinom...

Vesna Đogani otvorila dušu o POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI: Nisam znala šta da radim sa sinom...

10 ALARMANTNIH SIGNALA KOJE VAM TELO ŠALJE: Ako osećate OVE simptome, obavezno proverite BUBREGE!

10 ALARMANTNIH SIGNALA KOJE VAM TELO ŠALJE: Ako osećate OVE simptome, obavezno proverite BUBREGE!

- Molim vas da potražite i pogledate na Jutjubu dokumentarni film o detinjstvu uz društvene mreže (Childhood 2.0). Molim i naše medije koji me prate da prenesu ovu vest i zamole građane da pogledaju ovaj dokumentarni film. Namerno sam stavila ovu sliku da bih vam privukla pažnju.

Društvene mreže i smart telefoni i tableti su jako opasni za našu decu. Ne samo za razvoj njihovog mozga već i njihovu bezbednost.

Kada budete pogledali ovaj film, imaćete priliku da vidite i roditelje i decu kako se osvrću na različite probleme i potpuno otvoreno pričaju o svojoj svakodnevnici. Deca provedu minimum 7h na telefonima i prebacuju s jedne na drugu aplikaciju. Dosada = telefon. Društvene mreže = napadanje, osude, kritike, pozivi na samoubistva ili seks.

Jedna od ovih porodica u filmu je izgubila svog člana - izvršio je samoubistvo nakon maltretiranja svojih vršnjaka sa samo 10 godina.

Ovo su teme o kojima mora učestalo da se priča i aktivno traži rešenje. Molim vas pogledajte i hajde zajedno da diskutujemo - pozvala je Jelena javnost, veoma zabrinuta za svu decu. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd