Ponedeljak 04. mar 2024.
žena, telefon

Ne morate OSTATI zauvek SAMI - Izađite iz ZONE komfora, APLIKACIJE za UPOZNAVANJE zaista pomažu, ali oprezno!

Foto: Shutterstock
Postoji mnogo razloga zbog kojih se osećate kao da vam treba partner. Srećom, postoje neki načini na koje možete upoznati finog momka i početi da izlazite sa njim u roku od nekoliko nedelja. To će zahtevati određeni napor sa vaše strane. Moraćete da budete sigurni i da stvarate prilike.

Ako ste već dugo sami i situacija u kojoj se nalazite vam se ne dopada, morate da znate da je na vama da se potrudite da bi je promenili. Partner neće pasti sa neba, jer ako nigde ne izlazite, ne tražite i odbijate svakoga, nećete nikuda stići.

 Ali generalno, zapamtite: ne počinjite vezu sa nekim, ko vam se ne sviđa, samo da biste imali dečka. Važno je biti strpljiv i sačekati da se pojavi osoba vredna pažnje.

PRETURAO DEVOJCI PO ORMANU, pa zbog onoga što je pronašao ODMAH OZVANIČIO RASKID: "Nisam mogla da verujem da mu je to zasmetalo!"seks

PRETURAO DEVOJCI PO ORMANU, pa zbog onoga što je pronašao ODMAH OZVANIČIO RASKID: "Nisam mogla da verujem da mu je to zasmetalo!"

POCRVENEĆE OD TVOG BEZOBRAZLUKA! Položaj koji donosi snažu završnicu, idealna za muškarce koji to rade brzosastanak

POCRVENEĆE OD TVOG BEZOBRAZLUKA! Položaj koji donosi snažu završnicu, idealna za muškarce koji to rade brzo

devojka, srce
devojka, srce
Foto: Shutterstock

Upoznajte svoj tip

Veza je mnogo više od pronalaženja partnera sa kojim ćete provoditi vreme. Trebalo bi da budete u stanju da izgradite sjajnu vezu sa tom osobom i postignete svoje ciljeve. Stoga, prvi korak u pronalaženju odgovarajućeg partnera uključuje poznavanje ličnog tipa. Ovaj izbor ne bi trebalo da se zasniva samo na izgledu. Vaš potencijalni partner treba da ima slične vrednosti i ambicije kao i vi.

Ako se fokusirate samo na površne stvari poput izgleda, možda ćete na kraju imati plitku vezu. Naprotiv, traženje dubine i smisla će vam omogućiti da upoznate najbolju osobu koja želi iskren odnos. Budite sa nekim ko vas može zaista podržati.

 Isprobajte aplikacije za upoznavanje

Ne postoji bolji način da saznate svoje želje od pokušaja da se upoznate na mreži. To je manje zastrašujuće okruženje za dame koje pokušavaju da nađu potencijalnog dečka. Možete naučiti kako da započnete razgovore i na kraju se bolje povežete sa ljudima. Dugoročno, bićete bliže tome da budete u vrsti veze koju želite.

Međutim, ključno je da ne pokušavate da se upoznate na mreži samo iz zabave. Ako želite da steknete dečka, trebalo bi da ga aktivno tražite dok ste u aplikacijama za upoznavanje. Ako nemate jasan motiv, na kraju ćete razgovarati sa svakim momkom na koga naiđete. Stoga ćete nesvesno usmeriti svoju energiju u loše izvore. Ono što je ovde najbitnije je oprez! Nikada ne znate ko stoji iza profila, tako da pažljivo i polako u potrazi!

Posećujte događaje

konferencija
konferencija
Foto: Shutterstock

 To može biti koncert, književno veče ili konferencija. Uvek će postojati uzbudljivo mesto koje vam može pomoći da nađete dečka. Suštinski aspekt ove vežbe je da obezbedite sebi socijalizaciju i upozavanje novih ljudi.

Ako ostanete u granicama svog uobičajenog okruženja, nikada nećete znati šta vam možda nedostaje. Naprotiv, odlazak u nove prilike može vam pomoći da promenite svoja interesovanja. Znajte da vezu koju tražite možete pronaći na najneočekivanijim mestima. Stoga, trebalo bi da budete spremni da rizikujete.

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd