Skip to main content
Strast

Poze prema veličini ''ponosa'' - Obezbediće vam maksimalan užitak i beskonačne orgazme

Foto: Shutterstock
Celokupni utisak je najvažniji.

Novost o čoveku sa najdužim penisom na svetu od 48 centimetara mogla bi da vas deprimira, ali zaista nije sve u veličini. Bez obzira na to da li ste obdareni ili u vašim pantalonama vlada nestašica, postoje poze koje "rade" bez obzira na veličinu i obim.

Budući da su naučnici nedavno dokazali da je prosečna penisa u erekciji 13,12 cm, te da je prosečna dužina penisa koji nije u erekciji, 16 cm i 13,24 cm kada je mek ali zategnut.

Međutim, nedavna anketa otkriva da žene zapravo nije mnogo briga za veličinu penisa, već da im je mnogo važniji ukupan utisak, odnosno atraktivnost penisa, stifnih dlačica i uopšte genitalne regije. Seksolog i edukator Čarli Gikman predlaže šest najboljih poza uz koje ćete moći da imate najbolji intimni odnos sa onim što vam je dato.

Pluton ulazi u znak Vodolije i tu ostaje do 2043. GODINE! Očekuju nas VELIKE PROMENE, a ovo su PROGNOZE za svaki znak

Pluton ulazi u znak Vodolije i tu ostaje do 2043. GODINE! Očekuju nas VELIKE PROMENE, a ovo su PROGNOZE za svaki znak

Šuškalo se o njihovoj AFERI, a on joj je služio PILETINU I BAJADERE - Iscureli detalji poseta Sofije Loren Josipu Brozu Titu

Šuškalo se o njihovoj AFERI, a on joj je služio PILETINU I BAJADERE - Iscureli detalji poseta Sofije Loren Josipu Brozu Titu

1. Za obdarenog dasu

Ukoliko je vaš penis duži od prosečnog, morate biti sposobni da kontrolišete dubinu i brzinu. Vagina je u proseku duboka od osam do 18 cm, pa sve preko toga može za ženu biti bolno pri intimnom odnosu u pogrešnoj ili  neodgovarajućoj pozi. Ali ne plašite se. Ako se odlučite za pozu u kojoj je žena odozgo ili za obrnutu kaubojku, ona može da kontroliše koliko duboku u nju prodirete.

Ovo je i omiljena poza većine žena i odlična je za postizanje snažnog orgazma.

Ukoliko ipak želite da imate kontrolu, probajte misionarsku pozu, ali trudite se da njene noge držite bliže jednu drugoj i na taj način nećete moći da pentrirate preduboko.

seks
seks
Foto: Profimedia

2. Za manjeg gospodina

Ako u vašim pantalonama ima dosta prostora, ne paničite. I dalje možete da joj pokažete vatromet, ali morate biti u stanju da radite najbolje sa onim što imate. Poza kao što je doggy style, inače proglašena omiljenom pozom kod Britanaca, odlična je za muškarce sa kraćim penisom.

Ona omogućava najdublju penetraciju, a pošto su vam ruke slobodne, pa s njima možete šta želite ili šta ona želi.

3. Za prosečnog šmekera

Ako se nešto savršeno uklapa, to ne znači da pruža i savršen osećaj. Da biste začinili stvar, ekeperimentišite sa raznim pozama iz svih mogućih uglova, pokušajte da joj raširite noge ili ih držite pripijenim jednu uz drugu.

Dr Grikman predlaže da napravite miks sa vibratorom ili da joj prstom dražite klitoris dok budete bili u njoj.

seks
seks
Foto: Profimedia

4. Za debljeg dečka

Ukoliko bi obim vašeg penisa mogao da parira stablu, koristite mnogo lubrikanata. Počnite sa pozom doggy style, a onda je rotirajte na vaša kolena tako da budete jedno drugom lice u lice.

Budući da su joj noge raširene vaš penis će imati više prostora i neće se osećati tako čvrsto.

5. Za mršavijeg baticu

Sve poze u kojima su njoj noge blizu jedna drugoj daće vam osećaj da je vaš penis unutar nje veći.

Krenite od poze doggy style u kojoj će njene noge biti priljubljene jedna uz drugu, a onda je polako spustite napred tako da leži ravno na stomaku. Tako ćete imati da vam je penis čvršći, a ona će više uživati.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd