Subota 09. dec 2023.
tanja

RIJALITI MAMA Tanja priznala da ima INTIMNE odnose sa mužem SVAKI DAN - "Same ste KRIVE što rizikujete da budete PREVARENE"

Foto: Instagram printscreen/tanyabardsley7
Četiri druga para potom su podelili svoje priče o tome koliko često imaju vremena, snage i volje za odnose nakon što dođe beba

Narušen san, gust raspored i novorođena deca znače da se u proseku količina se*sa prepolovi u odnosu na ono koliko ga je bilo pre nego što je par dobio decu. A petina roditelja se ne može ni setiti kada su zadnji put bili intimni, prema istraživanju firme Munpig. S druge strane, majka četvoro dece Tanja Bardzli, TV zvezda i poslovna žena, najpoznatija po glumi u rijaliti seriji 'The Real Housewives of Cheshire' rekla je kako se svaki dan se se*sa sa suprugom Filom, inače profesionalnim fudbalerom, kako bi ga sprečila da 'zastrani'.

Najveći su PRELJUBNICI - Tri horoskopska znaka koja NE ZNAJU za VERNOST, njima ništa nije svetoprevara

Najveći su PRELJUBNICI - Tri horoskopska znaka koja NE ZNAJU za VERNOST, njima ništa nije sveto

Izračunajte svoj LIČNI BROJ za 2024. i otkrijte šta vam on PORUČUJE - Neki da se spreme na ŽRTVU, a druge čeka BOGATA GODINA2024

Izračunajte svoj LIČNI BROJ za 2024. i otkrijte šta vam on PORUČUJE - Neki da se spreme na ŽRTVU, a druge čeka BOGATA GODINA

Četiri para roditelja na tu su temu za The Sun otkrili koliko često nađu vremena za intimnost.

Keti i Ade: "Moramo se strpiti"

Keti (33) i verenik Ade (40), žive s ćerkom Kalipso (2) i Ketinim sinovima Lokijem (10) i Indi (4). Par ima intimne odnose jednom mesečno, a Keti koja je domaćica kaže: "Kad smo se pre tri godine upoznali na festivalu, bilo je to tri puta nedeljno. Ali sada, s troje dece - i Kalipso u našoj sobi - teško je provesti vreme nasamo."

U idelanom slučaju par bi bio intiman svaki dan, ali majka Keti kaže kako bi ona bila zadovoljna odnosima dva puta nedeljno. "Više intime bi bilo oslobođenje, ali teško je, zapravo uopšte nemamo vremena za sebe. Valjda samo moramo biti strpljivi."

brak
Foto: Shutterstock

Mišel i Džon: "Pokušavamo održati vatru"

Mišel (37) i suprug Džon (34) intimni su jednom u dve nedelje.. Imaju Izi (15) i Tomasa (5). Michelle kaže: "Prvo smo imali odnose do šest puta nedeljno. Ali kad nam se rodio sin, morala sam žonglirati s oba deteta. Dojila sam i bilo je lakše da beba spava u našem krevetu. Džon bi završio na sofi." Mišel otkriva kako nisu mogli biti spontani i Džon bi se kući vraćao iscrpljen s posla ili bi ona bila neispavana. Imaju sreću ako se pose*saju svakih nekoliko nedelja, obično ujutro nakon što deca krenu u školu, kažu. "Radije bismo da se možemo imati odnos svaki dan. Nadamo se da ćemo se vratiti na to kad deca postanu starija." Džon kaže: "Trudimo se ostati bliski mazeći se i iskorištavajući slobodnih 30 minuta da održimo vatru."

Keti: "Neću rizikovati da me muž prevari"

Novopečeni roditelji Keti (22) i verenik Meiri (31), imaju odnose svaki dan, uprkos tome što im je ćerka Džesi rođena pre deset meseci. Keti, majka s punim radnim vremenom, kaže:"Naš ljubavni život je još uvek neverovatan kao što je bio kad smo se upoznali prije dve godine." Uprkos čekanju tri nedelje na intimu nakon što se Džesi rodila, stvari su se brzo vratile u normalu. Čak i dok je Keti bila trudna imali su intimne odnose tri ili četiri puta nedeljno. "

brak
Foto: Shutterstock

Solaja i Kris: "Odnose imamo samo u posebnim prilikama"

Se*s je zauzeo zadnje mesto u životu za majku troje dece Solaju i njenog muža Krisa. Oboje imaju 44 godine, žive u Engleskoj s decom Grejs (13), Ivi (5) i Harisonom (2). Glumica kaže: "Srećni smo ako to radimo četiri ili pet puta godišnje. Kad smo se upoznali pre 16 godina imali smo odnose do tri puta dnevno." No od kad je Grejs stigla u njihovu porodicu, doživeli su veliki šok. Grejs je bila zahtevna beba - puno je plakala i bila je jako vezana za majku. 

"Smatrala sam da je dojenje borba i borila sam se s postporođajnom depresijom. Fokusirala sam se na Grejs, a Kris je radio prekovremeno kao vratar. Kad smo se videli, bili smo tako umorni i odnos nam je bio zadnja stvar na pameti". "Danas se se*samo samo u posebnim prilikama. Roditelji koji kažu da se se*saju svakodnevno preteruju." Kris kaže: "Naši prioriteti su deca. Često je to poljubac ili kompliment koji pokazuje pravu dubinu ljubavi. Ne radi se o tome koliko često se se*sate."

 

Vremenska prognoza
Mist
1 Beograd