Skip to main content
par

Uz ove SAVETE GINEKOLOGA imaćete neverovatno ISKUSTVO U KREVETU! Bitan je i jedan VITAMIN!

Foto: Profimedia
Zaboravi Kegelove vežbe i pokušaj ove

Većina ljudi se stidi da pokaže svom partneru šta voli u krevetu, ali činjenica je da osoba mora da se opusti da bi napredovala u seksu i uživala jače i bolje.

Doktorka Kristijan Nortrup poznati ginekolog i autor više bestselera, među kojima je "Žensko telo, ženska mudrost", pored ostalog tvrdi da nezavisno o godinama, najbolji seks možete doživeti sledeći njenih jedanaest saveta.

UBEĐIVALI SU NAS DA NE POSTOJI, A PRAVI OGROMNE PROBLEME: Evo kako na brak utiče muški klimaks!

UBEĐIVALI SU NAS DA NE POSTOJI, A PRAVI OGROMNE PROBLEME: Evo kako na brak utiče muški klimaks!

OTICANJE NOGU može biti znak OZBILJNIH BOLESTI! Ne zanemarujte ovaj simptom!

OTICANJE NOGU može biti znak OZBILJNIH BOLESTI! Ne zanemarujte ovaj simptom!

Zaboravite Kegelove vežbe i fokusirajte se na ove

  • Fokusiraj te se na svoj užitak. Bez obzira na to uživate li u seksu s partnerom ili sami, najvažnije je da se povežete sa svojom vitalnom silom i uživate u tom iskustvu.
  • Tražite ono što želite. Shvatite da je užitak važan i nemoj te se zadovoljiti partnerom koji ne uvažava vaše potrebe.
  • Odvojite vreme koje je potrebno. Prestanite da gledate na sat i predajte se užitku! Uživajte u svakom trenutku i ne brinite zbog toga koliko je vremena potrebno da se zagrejete ili da dosegnete vrhunac uzbuđenja.
  • Setite se da orgazam započinje prvim stezanjem pubokoksigealnog mišića. Nemojte pokušavati “postići” bilo šta.
  • Koristite dovoljno lubrikanta. Kad ste dovoljno nadraženi i krv dobro cirkuliše, sluznica u pravilu sama od sebe postane deblja, ali možete sebi pomoći bezreceptnim lubrikantima. Toplo preporučujem one koji sadrže biljku Puerariju mirificu. Receptne estrogenske kreme takođe mogu učiniti vaginalnu sluznicu debljom.
  • Učinite dno svoje karlice fleksibilnim i funkcionalnim. Umesto da primjenjujete staru Kegelovu tehniku stezanja mišića, aktivirajte celu skupinu mišića u dnu karlice kako bi više uživalo u odnosu i tako mislili o prevenciji urogenitalne inkontinencije. Ako ustanete 32 puta dnevno sa svog radnog mesta i potom ponovno sednete, već i to može pomoći. 

žena
žena
Foto: Profimedia

Probudite svoju energiju

  • Upoznajte svoju erotsku žensku anatomiju, cenite je i izražavajte joj ljubav.  Vaša erotska anatomija je čudesan dar! Upoznajte je i otkrijte kako možete ugodno da stimulišete to područje.
  • Održavajte optimalni nivo vitamina D. Dovoljan nivo vitamina D može sprečiti teskobu i depresiju, uobičajene neprijatelje libida. Vitamin D možete uneti izlaganjem suncu i dodacima ishrani.
  • Spavajte dovoljno. Većini žena potrebno je osam do deset sati sna za optimalno funkcionisanje. San vas obnavlja na ćelijskom nivou. Omogućuje vam da se oslobodite nakupljenih hormona stresa koji uzrokuju upalne procese, prethodnike bolesti.
  • Svesno unosite svetost u svoj seksualni život. Zapalite mirisne sveće, pustite lepu muziku i budite boginja čiji je telesni užitak kanal za isceljivanje sveta.

 

Vremenska prognoza
Fog
-0 Beograd