clear sky
25°C
28.04.2024.
Beograd
eur
117.1527
usd
109.2537
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

BRZO I JEDNOSTAVNO: Pohovani sir iz rerne bogatog ukusa

23.03.2020. 12:28
Piše:
Srbija Danas/Alo.rs
Kačkavalj i hleb
Kačkavalj i hleb / Izvor: Profimedia

Jeftino...

Pripremite sa zadovoljstvom.

EDUKACIJA U VREME KORONAVIRUSA: Antisepsa, dezinfekcija i SVE vrste dezinfekcionih sredstava

EDUKACIJA U VREME KORONAVIRUSA: Antisepsa, dezinfekcija i SVE vrste dezinfekcionih sredstava

Uzmite stvar u svoje ruke: Napravite sami ZAŠTITNU MASKU protiv virusa

Uzmite stvar u svoje ruke: Napravite sami ZAŠTITNU MASKU protiv virusa

RECEPT DANA: Savršena pita od spanaća i šampinjona

RECEPT DANA: Savršena pita od spanaća i šampinjona

Potrebni sastojci:
  • 4 deblje četvrtaste kriške sira trapista,
  • 2 jajeta,
  • 2-3 kašike brašna,
  • 4-5 kašika prezle,
  • 2 kašike ulja,
  • so i biber.

Kačkavalj
Kačkavalj / Izvor: Profimedia

 

Priprema:

Rernu uključite da se greje na najjače (što je za standardne obične rerne 250-280°C).

U jednoj posudu umutite jaja i ulje sa malo soli i bibera. U drugu posudu stavite pbrašno, a u treću prezlu. Kriške sira uvaljajte u brašno, zatim u jaja i na kraju u prezlu.

Ispohovan sir poslažite u tepsiju i stavite u zagrejanu rernu. Pecite na istoj temperaturi desetak minuta ili dok prezla ne porumeni. Poslužite uz salatu i prilog po želji.

TOTALNI HIT: Posne punjene paprike (RECEPT)

TOTALNI HIT: Posne punjene paprike (RECEPT)

Jednostavni saveti za održavanje odeće: Kako ukloniti mrlje od čokolade

Jednostavni saveti za održavanje odeće: Kako ukloniti mrlje od čokolade

Obrok gotov za 20 minuta: Ovako spremljena piletina je najmekanija (RECEPT)

Obrok gotov za 20 minuta: Ovako spremljena piletina je najmekanija (RECEPT)

Red povrća, red sira: Musaka od tikvica i plavog patlidžana (RECEPT)

Red povrća, red sira: Musaka od tikvica i plavog patlidžana (RECEPT)

OPREZ! Evo koliko dugo smemo da čuvamo ZAMRZNUTE namirnice

OPREZ! Evo koliko dugo smemo da čuvamo ZAMRZNUTE namirnice