Obrok gotov za 20 minuta: Ovako spremljena piletina je najmekanija (RECEPT)
Idealno jelo.
17.03.2020.
08:26
Komentari (0)
Piletina spremljena na ovaj način je veoma mekana i ukusna, uverite se i sami!
NADUTOST, PROMENE RASPOLOŽENJA: Ovo su SIMPTOMI ZAVISNOSTI od šećera i VREME je da SMANJIŠ unos!

NADUTOST, PROMENE RASPOLOŽENJA: Ovo su SIMPTOMI ZAVISNOSTI od šećera i VREME je da SMANJIŠ unos!
Jednostavni saveti za održavanje odeće: Kako ukloniti mrlje od čokolade

Jednostavni saveti za održavanje odeće: Kako ukloniti mrlje od čokolade
KINESKI SAVETI ZA DEZINFEKCIJU KUĆE I ČIŠĆENJE! Nadležne institucije izdale jasna uputstva!

KINESKI SAVETI ZA DEZINFEKCIJU KUĆE I ČIŠĆENJE! Nadležne institucije izdale jasna uputstva!
Sastojci:
- Četiri pileća filea;
- So i biber po ukusu;
- Kašika začinskog bilja (ruzmarin, peršun...);
- Dve kašike maslinovog ulja;
- 60 mililitara jabukovog sirćeta;
- 55 grama hladnog putera (iseći na kockice);
- Kašika vode (po potrebi).
Priprema:
Pospite piletinu solju i biberom.
U dubljem tiganju zagrejte ulje na vatri srednje jačine, dok ne počne da ključa. Zatim u to stavite meso, pospite začinskim biljem, i ostavite da se prži oko 5-6 minuta, pa je okrenite na drugu stranu i ostavite oko pet minuta da se krčka.
Zatim u tiganj dodajte jabukovo sirće i puter, pa blago protresite tiganj da se puter rastopi, i ostavite da se sve zajedno krčka još 2-3 minuta. Ukoliko je sos previše gust, dodajte kašiku-dve vode.
Ovo je specijalitet: Pita kao punjene slane palačinke (RECEPT)

Ovo je specijalitet: Pita kao punjene slane palačinke (RECEPT)
RAPSODIJA UKUSA: Punjena praška šunka sa sirom! (RECEPT)

RAPSODIJA UKUSA: Punjena praška šunka sa sirom! (RECEPT)
Uvukao vam se duvanski dim u garderobu? Evo šta sada da radite...

Uvukao vam se duvanski dim u garderobu? Evo šta sada da radite...
LAGANO, UKUSNO, JEFTINO: Ovo je recept za SAVRŠEN RUČAK sa pilećim mesom!

LAGANO, UKUSNO, JEFTINO: Ovo je recept za SAVRŠEN RUČAK sa pilećim mesom!
