Subota 24. feb 2024.
prinac Hari

Ono što je Hari govorio dok je bio IZOPŠTEN tokom ceremonije, SLAMA SRCE - Na njegovim STISNUTIM USNAMA pročitane su POTRESNE REČI

Foto: Profimedia
Pošto je odlučio da napusti kraljevske dužnosti sa svojom ženom Megan Markl, princ Hari se odselio iz palate, ali sa sobom je poneo sve kraljevske tajne i nije se libio da ih otkrije javnosti u memoarima i intervjuima. Kraljevska porodica je ovo shvatila kao izdaju i potpuno je izopštila vojvodu od Saseksa, a to se najbolje videlo na krunisanju kralja Čarlsa na usnama Harija

Princ Hari je izgledao "tužno i usamljeno" kada je prisustvovao krunisanju svog oca, kralja Čarlsa. Njegova supruga Megan Markl ostala je kod kuće u Montesitu sa njihovo dvoje dece, ostavljajući Harija da ode u solo posetu kako bi prisustvovao istorijskoj ceremoniji.

Pošto su odnosi između Harija i članova kraljevske porodice tada bile na najlošijem nivou, sve oči su bile uprte u princa kad je stigao u Vestminstersku opatiju zajedno sa svojim rođacima, princezama Beatris i Eugenijom, i njihovim muževima, Edoardom Mapeli Mozijem i Džekom Bruksbankom.

"Izgledala si kao KESA ZA SMEĆE" - Kim Kardašijan često kaže da je njena ĆERKA njena KAZNA, sad je jasno zašto tako misliKim Kardašijan i Nort Vest

"Izgledala si kao KESA ZA SMEĆE" - Kim Kardašijan često kaže da je njena ĆERKA njena KAZNA, sad je jasno zašto tako misli

"Porodica je ponovo na okupu" Udala se za bivšeg muža 16 GODINA NAKON RAZVODAPoljubac

"Porodica je ponovo na okupu" Udala se za bivšeg muža 16 GODINA NAKON RAZVODA

Pristigao je pre princa i princeze od Velsa i njihove dece - i sedeo je tri reda unazad. Čitač sa usana otkrio je šta je tačno princ rekao po dolasku i to je mnoge rastužolo.

Dok je ulazio, Hari je ljubazno pozdravio neke od gostiju, govoreći "zdravo", "jutro" i "drago mi je da te vidim" raznim ljudima. Naš čitalac sa usana je takođe tvrdio da je rekao "pogledajte to" u znak priznanja veličine ove prilike i takođe rekao "veličanstveno".

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms objasnila je da je Hari izgledao nervozno dok je čekao da dođe Čarls.

- Dok je Hari čekao na svom mestu da stignu njegov otac i brat, pojavili su se neki podsvesni znaci podizanja napetosti ili anksioznosti. On je stiskao usne i obliznuo ih, a brzina treptanja mu se povećala, što sugeriše adrenalin izazvan nervozom.

princ Hari
Foto: Profimedia

Značajno je da Hari nije sedeo nigde blizu svog brata, princa Vilijama, dok su zaraćena braća i sestre bili potpuno odvojeni.

- Bilo je razgovora o tome da bi sedišta mogla da budu raspoređena po liniji sukcesije. Ali to bi Harija petog u redu stavilo ispred i u centar - i sa Vilijamom i Kejt. Umesto toga, odluka je bila da članovi kraljevske porodice budu samo napred i odatle rad nazad. Hari će biti daleko od svog oca, rekao je izvor koji je učestvovao u organizaciji događaja.

U mesecima koji su prošli od krunisanja, odnosi između Harija i njegove porodice još veše su se poremetili. A prema bivšem kraljevskom batleru Polu Barelu, verovatno će tako ostati neko vreme.

- Mislim da u kraljevskoj porodici postoji veoma loš osećaj u vezi Harija i Megan da će, ako ih puste nazad u kraljevsko okrilje, ponovo biti izdani. Oni to vide kao puštanje prljavog veša u javnost i kršenje normi koje dobro znaju da ne bi trebalo da krše.

princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
Foto: Profimedia

- Oni to vide kao da Hari sada zarađuje novac od prodaje kraljevskih tajni. Hari i Megan su svojim istupanjima u javnosti javno ponizili druge članove porodice, što je sada dobro dokumentovano i ne možete da se vratite: Hari mora da shvati težinu svojih postupaka. To je okrutan svet, ali oni moraju da budu takvi da bi preživeli i da ne bi dozvolili da neko od svojih predrasuda nanese štetu privilegovanom svetu u kome žive.

Ali Barel takođe tvrdi da je Hari znao za rizike koje preuzima kada je govorio o svom životu u dvoru, prekršivši veoma važan moto kraljevske porodice "Nikad se ne žali, nikad se ne objašnjavaj".

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd