Skip to main content
Kadi Holms

"REKLA JE DA JE LEZBIJKA, A ONDA MI JE SKINULA DEČKA!" Medicinska sestra se ugojila 24 kilograma za kratko vreme, a onda je dočekala izdaju najbolje drugarice i partnera

Foto: Instagram printscreen/summerr_mariee
Nije mogla ni da zamisli da će joj to prirediti dve najbliže osobe!

Da život ponekad baš piše drame, lično se uverila jedna medicinska sestra, koja je na bizaran način saznala da je dugogodišnji momak sa kojim je živela, vara sa najboljom drugaricom, koja se tada predstavljala kao lezbijka.

- Nisam to mogla ni da zamislim. Vratila sam se kući oko jedan sat ujutro i skočila na svoju stranu kreveta. Međutim, tamo je bio njegov telefon. Bilo je to kao da ga je sudbina ostavila tamo, inače nikada ne bih saznala da me vara s mojom najboljom prijateljicom, koja je inače lezbijka - prisetila se Kadi Holms (27), medicisnka sestra iz Vašingtona u razgovoru za medije.

Kako kaže, danas joj je drago što je ispalo taklo jer inače nikad ne bi upoznala momka s kojim je danas jako srećna i koji je u njoj probudio onu strast za životom koju je nekada imala, a koju je u četvorogodišnjoj vezi, izgubila.

"Svako donosi odluke za koje smatra da su najbolje" - Pike se prvi put oglasio na Šakirine proizvke

"Svako donosi odluke za koje smatra da su najbolje" - Pike se prvi put oglasio na Šakirine proizvke

Devojka sa krilima hrani bebu - Dejana Bačko raznežila sve ovim snimcima

Devojka sa krilima hrani bebu - Dejana Bačko raznežila sve ovim snimcima

ZASENILA MLAĐE KOLEGINICE - Helen Miren pozirala sa poznatim glumicama, odevna kombinacija za desetku (FOTO)

ZASENILA MLAĐE KOLEGINICE - Helen Miren pozirala sa poznatim glumicama, odevna kombinacija za desetku (FOTO)

Za prevaru  bivšeg partnera sa najboljom prijateljicom saznaje u  trenutku kada je s njim živela oko četiri godine. Kako kaže, ta veza joj je isisala životnu energiju, zbog čega se i danas oporavlja. Ono što je najviše šokiralo, jeste postupak prijateljice.

- Bila je mlađa od mene, plavuša kao ja, ali je bila puna energije kakvu sam ja imala pre bivšeg. Suočila sam ga s time, ali on je izbegavao da kaže bilo šta. Prošlo je još mesec dana pre nego sam ga ostavila - rekla je ona.

Kako je ispričala, godinama je od strane bivšeg momka trpela emocionalnu manipulaciju i zlostavljanje. To je išlo do te mere da ju je ubedio da je sama kriva zbog njegovog ponašanja prema njoj. Uporedo s gubitkom samopouzdanja, rastao je i broj kilograma, budući da je utehu nalazila u hrani, sa 56 kilograma, došla je na 80, piše "Dejli mejl".

- Govorio mi je da sam glupa, kako da budem toliki idiot. Sa vremenom sam počela da se preispitujem. Pre veze sa njim bila sam samouverena devojka puna života kojoj niko nije govorio šta da radi. U vezi sa njim sam počela da tražiim njegovo dopuštenje i savete kako da se obučem, kako ću izgledati. Život je polako iščezao iz mene - prisećala se ona.

Nakon raskida, progledala je. Samopouzdanje se vratilo i opet je došla na idealnu liniju. Za tu vezu kaže da je iz nje naučila kako ne sme da se ponaša više u životu, te da bude ono što nije, samo zato što je neko manilulator.

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd