Četvrtak 22. feb 2024.
kraljevska porodica

Uzeli im JEDNIO PREOSTALO! Megan Markl i Hari ponovo se nalaze na RUBU SRAMA - "BESNI su na Vilijama i Kejt i smnišljaju OSVETU"

Foto: Profimedia
Strasti nikako da se smire!

Čini se da su princ Vilijam i Kejt Midlton osvojila srca i povećali popularnost u SAD, zbog čega se princ Hari i Megan Markl osećaju besni potpuno "izolovano", tvrdi kraljevski stručnjak.

Sara Hjuson, kraljevska urednica televizije "Talk", rekla je da su vojvoda i vojvotkinja od Velsa u početku bili "veoma zabrinuti" za javno mnjenje nakon serije optužbi koje je mlađi par izneo u famoznom intervjuu kod Opre i u knjizi "Spare".

Meri od Danske i kraljica LETICIJA plene ELEGANCIJOM, a potpuno su različite - Teško je odlučiti se čija je kombinacija boljakraljica Leticija, Meri od Danske

Meri od Danske i kraljica LETICIJA plene ELEGANCIJOM, a potpuno su različite - Teško je odlučiti se čija je kombinacija bolja

TOTALNI RASKOL U KRALJEVSKOJ PORODICI - Oglasio se predstavnik palate: "Ovo je RAZOČARAVAJUĆE!" Hari i Megan i dalje na odstajanjuMegan i Kejt

TOTALNI RASKOL U KRALJEVSKOJ PORODICI - Oglasio se predstavnik palate: "Ovo je RAZOČARAVAJUĆE!" Hari i Megan i dalje na odstajanju

Hari i Megan su "besni" zbog Kejtinog i Vilijamovog povećanja popularnosti, tvrdi stručnjak

Kraljevski stručnjak je rekao da su princ i princeza od Velsa dobili ogroman porast u svojoj bazi obožavalaca u SAD - ona ​​veruje da su se odnosi sa Harijem i Megan još više zategli sada.

Nakon što je Vilijam nedavno posetio Njujork kako bi uručio nagradu Earthshot, ankete su pokazale da je njegova i Kejtina popularnost toliko porasla u Americi da su čak zasenili i neke domaće zvezde. Strani mediji su pisali da je Hari bio besan zbog toga i da je zato pokušao da "zasenči" trenutak svog brata snimanjem komedije.

G-đa Hjuson je rekla da Vilijam sada ima "čitavu armiju obožavateljica", a Kejt ljudi doživljavaju kao "sledeću kraljicu".

Kejt Midlton, princ Vilijam
Kejt Midlton, princ Vilijam
Foto: Profimedia

Ona veruje da se Saseksi "muče" da se pomire sa gubitkom popularnosti, prenosi Fabulous. - Kada je Vilijam bio u Americi, bio je na samom vrhu anketa, čak je pobedio domaće lidere poput Džoa Bajdena i Donalda Trampa. Ona je dalje pohvalila Harija što je podigao svoj profil na nivo "globalnog državnika".

Ekspert je dalje objasnio kako kod Kejt primetno raste i "samopouzdanje" zbog odnosa sa jvnošću: "Amerikanci je vole. Tako da mislim da će Hari i Megan osetiti frustraciju kada vide kako se sve ovo odigrava. Mislim da će se osećati izolovano i mislim da će biti ljuti".

Inače, Kembridži su angažovali vrhunskog holivudskog producenta, damu Pipu Haris. Bila je izvršni producent na BBC-ju, a sada će biti direktor Kompanije poverenika Memorijalnog fonda Dajane, princeze od Velsa.

Megan Markl
Foto: Profimedia

Prema Deniz Palmer-Davies, iz poznate PR firme "Borne Media", novo zapošljavanje i povećanje popularnosti je "krajnja osveta" Saseksima. Rekla je da unajmljivanje nekoga poput Pipe "može samo pomoći u podizanju njihove popularnosti".

- Preuzimanje država u punom obimu bila bi krajnja osveta – posle svih štetnih optužbi koje su izneli Saseksi, Kejt i Vilijam su još uvek popularniji od njih, to mora da je teško za njih. Ne sumnjam da se Hari i Megan sada češu po glavi, pitajući se gde je sve pošlo naopako.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd