Ponedeljak 04. mar 2024.
Margot Robi

NOGE ZA DESETKU! Margot Robi u tesnoj BARBI HALJINI, svi gledaju samo u ovaj detalj

Foto: Profimedia
Margot Robi i dalje ponosno prati Barbi trend. Uprkos niskim temperaturama, Margot je u Njujorku, u utorak, 28. novembra, viđena u ružičastoj kombinaciji sa golim nogama od glave do pete. Margot će verovatno zauvek ostati poznata kao Barbi, a i može, jer je roze definitivno njena boja.

Odeća koju je izabrala "Barbi" uključivala je kratku ružičastu kožnu jaknu, sa rajsferšlusom na prednjoj strani i dugim rukavima, uparenu sa odgovarajućom ružičastom kožnom mini suknjom. Margot je dopunila izgled mini ružičastom Versaće torbicom.

Australijska glumica se pobrinula da njen glam oponaša Barbi koliko i njena odeća. Dugu plavu kosu je pustila i i nosila istu svežu, ružičastu šminku koju promoviše poznati brend.

Šta se desilo sa OZIJEM OZBORNOM? Posledice RASKALAŠNOG ŽIVOTA se tek sada vide, otkrio bolnu istinu - "Ostalo mi je još 10 GODINA"Ozi Ozborn

Šta se desilo sa OZIJEM OZBORNOM? Posledice RASKALAŠNOG ŽIVOTA se tek sada vide, otkrio bolnu istinu - "Ostalo mi je još 10 GODINA"

Znate li da Keri Bredšo ZAISTA POSTOJI? Njen život je ZANIMLJIVIJI od serije, izlazila je sa TINEJDŽERIMA i DEDAMA, a nikada nije htela DECUSeks i grad

Znate li da Keri Bredšo ZAISTA POSTOJI? Njen život je ZANIMLJIVIJI od serije, izlazila je sa TINEJDŽERIMA i DEDAMA, a nikada nije htela DECU

Margot Robi, Barbi
Margot Robi, Barbi
Foto: Profimedia

Pored toga što je proslavila i ponosno ponela Barbinu omiljenu boju, Margot je odala počast Matelovoj čuvenoj lutki, koju je kreirala Rut Hendler, tako što je svojim glamuroznim izgledom i upečatljivom šminkom istakla prirodnu lepotu.

"Barbi" je za mejk ap, ovog puta, izabrala njud ruž za usne, bronzer peskovite boje, koji joj je dodao preplanulost i zlatni smouki aj, zbog kog su joj došle do izražaja prodorno plave oči.

U međuvremenu, Akerli je izgledao zgodno u bež rolci, tamnoplavim pantalonama i dugoj crnoj jakni dok je pokazivao podršku svojoj dugogodišnjoj ljubavi. Margot i Akerli prvi put na snimanju drame iz Drugog svetskog rata "Suite Francaise", gde je on bio asistent režije, a ona ispred kamere, i tako su se upoznali 2013. godine.

Margot Robi
Margot Robi
Foto: Profimedia

Ranije u novembru, Margot je prisustvovala seriji specijalnih Barbi projekcija sa rediteljkom Gretom Gervig, u Los Anđelesu. Tamo je glumica nastavila da ističe svoju ulogu u jarko ružičastoj odeći. Čak je rekonstruisala i odeću „Piknik sa višnjevim pitama“ iz Barbi, iz 2015. godine, koja je imala tamne farmerke visokog struka, gornji deo sa crvenim cvetovima, kao i crveni kaiš.

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
15 Beograd