Ponedeljak 26. feb 2024.
Meril Strip

I posle RAZVODA, ĐAVO nosi PRADU! Zanosna Meril Strip se pojavila sa svojom DECOM - njene ćerke su PRESLIKANE ona, a povela i SNAJKU

Foto: Youtube printscreen/Movieclips
Nakon što je objavila da se zavela sa svojim dugogodišnjim partnerom, Donom Gamerom, Meril Strip se prvi put pojavila na svečanom događaju. Ali nije bila sama, sa njom su bile njene tri ćerke, Mejmi Gamer, Grejs Gamer i Luiza Džejkobson, sin Henri Volf i njegova supruga Tamrin i Grejsin muž Mark. Mnogi su komentarisali da ćerke izuzetno liče na nju iz vremena kada je tumačila legendarnu ulogu Mirande Pristli

Meril Strip retko se pojavljuje sa svojom decom na svečanostima, a ovaj put su na Akademije muzeja 2023. u Los Anđelesu u nedelju sa njom bile ćerke i sin.

Ova 74-godišnjakinja primećena je sa svojim sinom Henri Volfom i trima ćerkama Mejmi Gamer (40), Grejs Gamer (37) i Luizom Džejkobson (32). Porodičnom okupljanju pridružili su se i snaja i zet, Henrijeva supruga, Tamrin Storm Hoker, i Grejsin suprug, Mark Ronson.

Nova godina je pred vratima, ukoliko na VAŠU JELKU niste stavili OVE ukrase, ništa od sreće u ljubavi, a na NOVAC ZABORAVITEjelka

Nova godina je pred vratima, ukoliko na VAŠU JELKU niste stavili OVE ukrase, ništa od sreće u ljubavi, a na NOVAC ZABORAVITE

Kejt nosi PANTALONE u braku, a Vilijam je PAPUČAR? Ovo su SVI SKANDALI kraljevske porodice koji su TRESLI DVORkejt i vilijam

Kejt nosi PANTALONE u braku, a Vilijam je PAPUČAR? Ovo su SVI SKANDALI kraljevske porodice koji su TRESLI DVOR

Meril je prisustvovala događaju kao jedna od najuspešnijih glumica. Bivša saradnica Greta Gervig uručila joj je Gala nagradu Muzeja Akademije.

Ovo je bilo jedno od njenih prvih pojavljivanja otkako su se Oskarovka glumica i njen 45-godišnji suprug Don Gamer razišli, a koji su inače već 6 godina điveli odvojeno. U izjavi datoj za The Mirror, Merilin predstavnik je otkrio: - Don Gamer i Meril Strip su razdvojeni više od 6 godina, i iako će uvek brinuti jedno o drugom, izabrali su živote razdvojene.

 Meril Strip sa porodicom
Foto: Profimedia

Meril, koja je poznata po mnogim filmskim ostvarenjima u hit blokbasterima poput "Mamma Mia!" i "Đavo nosi Pradu", upoznala je Dona prvi put daleke 1978. godine. Iste godine su se i venčali, a zatim stvorili porodicu u godinama koje su usledile i preselili se na raskošno privatno imanje u Konektikatu 1985. godine.

Nakon što su boravili na svom privatnom imanju u Konektikatu vrednom 1,8 miliona dolara, kupili su 1990. godine vilu u Brentvudu u Los Anđelesu vrednu 3 miliona dolara.

Meril Strip i Don Gamer
Foto: Profimedia

O vezi para se ne zna mnogo jer su je uglavnom držali podalje od očiju javnosti. Ali kada su je 2002. pitali o njenom braku, rekla je da je tajna iza njihove dugovečne veze bila: - Dobra volja i spremnost da se popusti — i da se sa vremena na vreme ućuti".

U to vreme, u razgovoru za Vogue, dodala je: - Ne postoji mapa puta kako da podignete porodicu: to su uvek ogromni pregovori. Ali posao i ljubav su neodvojivo povezani u mom životu i ne bogu bez i jednog od njih.

 

Vremenska prognoza
Fog
9 Beograd