Utorak 27. feb 2024.
kejt i vilijam

Kejt nosi PANTALONE u braku, a Vilijam je PAPUČAR? Ovo su SVI SKANDALI kraljevske porodice koji su TRESLI DVOR

Foto: Profimedia
Kejt Midlton je već godinama unazad jedan od najistaknutijih članova britanske kraljevske porodice, a kako stvari stoje - uskoro bi mogla da postane i najpopularniji, ako to već nije. Ona i princ Vilijam, zajedno sa svoje troje dece, osvojili su simpatije javnosti koja ih redovno idealizuje i teško da išta može da naruši njihov imidž.

Prošlo je više 10 godina otkako su se vojvoda i vojvotkinja od Kembridža venčali u Vestminsterskoj opatiji.

Kada su dan posle venčanja napustili Bakingemsku palatu, ruku pod ruku, kraljevski par nije mislio samo o tajnoj lokaciji za medeni mesec.

Pripremali su se da započnu zajednički život koji ih je vodio na putovanja po svetu, radom sa dobrotvornim organizacijama, ali i podizanjem porodice.

"Izgleda potpuno GLUPO pored nje!" Modni stilista ostao ZGROŽEN nakon što se Bjanka pojavila sa ovakvom TORBOM - "Uništava ga"Kanje Vest i Bjanka Sensori

"Izgleda potpuno GLUPO pored nje!" Modni stilista ostao ZGROŽEN nakon što se Bjanka pojavila sa ovakvom TORBOM - "Uništava ga"

"Spadam u ljude ČELIČNOG ZDRAVLJA, živim SELJAČKI život" - Tanja Bošković poslednjih 35 godina nije imala ni kijavicu, evo zbog čegatanja

"Spadam u ljude ČELIČNOG ZDRAVLJA, živim SELJAČKI život" - Tanja Bošković poslednjih 35 godina nije imala ni kijavicu, evo zbog čega

Za Vilijama, koji je tada imao 28 godina, i Kejt, tada 29-godišnjakinje, kraljevske obaveze i dužnosti počele su odmah posle venčanja.

Nepune tri nedelje posle venčanja, maja 2011. godine, u Bakingemskoj palati ugostili su tadašnjeg američkog predsednika Baraka Obamu i prvu damu Mišel Obama.

Od plemstva, a posebno članova kraljevske porodice, očekuje se da se pridržavaju strogih pravila ponašanja i da služe kao uzor narodu, ali kako smo se mnogo puta do sad uverili, to nije slučaj u realnosti. Brojni članovi kraljevske porodice su svojim ponašanjem izazvali skandale i redovno pune novinske stupce. Među njima su svakako i Kejt i Vilijam, a mediji su poslednjih meseci i godina više nego ikada ispitivali jačinu njihove ljubavi i braka.

kejt i vilijam
Foto: Profimedia

Nedavno je u novoj knjizi autora Valentajna Loua "Courtiers: Intrigue, Ambition, and the Power Players Behind the House of Windsor" objavljeno da je lepa Britanka navodno daleko čvršća i čeličnija nego što to javnost misli. "Ne dobija onoliko zasluga koliko bi trebalo, jer je toliko suptila u svom stavu. Ona igra igru na duge staze. Uvek je imala cilj i mantru: "Ovo je moj život i moj istorijski put i ja ću jednog dana biti kraljica"", rekao je izvor čiji su navodi objavljeni u knjizi.

No, takođe se sve glasnije šuška da je Kejt ta koja "nosi pantalone" u braku, a iako je uvek krasi osmeh, dobro raspoloženje i urođena elegancija, ona i te kako ume da pokaže čvrstu ruku kada to zatreba. Fanovi su našli i dokaze za ova nagađanja, uhvativši nekoliko trenutaka u kome ona ledenim tonom, premda bez ikakve drame, opominje svog supruga Vilijama.

Vilijam važi za najmirnijeg člana, a skandali ga nisu mimoišli

Iako je Vilijam jedan od najmirnijih članova kraljevske porodice, skandali nisu mimoišli ni njega. 2019. godine prozivali su ga za navodnu aferu s Rouz Hanbari, koja je bila bliska prijateljica njegove supruge Kejt Midlton.

Iako Kejt nije bila nimalo srećna kad je saznala za ovaj trač, skandal njihovom braku nije naštetio na duže staze.

kejt i vilijam
Foto: Profimedia

Najstrašnije od svega je bilo to, što je Kejt tada bila trudna, a prečudno je i to da su njih dve prekinule prijateljstvo pod nerazjašnjenim odnosima.

Ali ovo nije bila prva vest koju su tamnošnji mediji preneli. Naime, ne tako davne 2017.godine osvanula je vest o zahlađenju ovog braka, nakon povratka princa Vilijama sa skijanja iz Švajcarske. Tada je princ flertovao sa top modelom Sofi Tejlor, kako su navodili mediji.

Kakav otac, takav sin

Mnogi spekulišu da je genetika zapravo kriva za sve spekulacije o braku Kejt i Vilijama. 

O odnosu kralja Čarlsa prema braku se mnogo pisalo, Čarlsova prevara s Kamilom Parker Bouls, njegovom današnjom suprugom, bila je mnogo više od javne tajne, a čak se i Dajana sama osvrnula na nju rekavši:
– Troje nas je u ovom braku, tako da je pomalo gužva.

Ko je JEDINI MUŠKARAC na kog je Vilijam bio ljubomoran?

Iako danas važe za skladan par, princ i princeza od Velsa nisu uvek imali harmoničnu vezu, a nakon što je Vilijam raskinuo s Kejt posle šest godina zabavljanja ona mu je pripremila veliko iznenađenje.

 To se dogodilo na Univerzitetu, dok smo oboje tražili sebe, imali drugačije karaktere, to je bio pokušaj da pronađemo svoj put, sazrevali smo – istakao je on. – Dobili smo malo prostora i pokazalo se najboljim mogućim.
Kejt je priznala da tada "nije bila srećna zbog toga", ali ju je raskid učinio "snažnijom osobom".

Nakon raskida, Kejt je otišla u Dablin s majkom kako bi se opustila, gde je provodila vreme s grupom prijatelja. Tu se našao i Henri Ropner, Vilijamov prijatelj iz dana na Itonu, a mediji su pisali je da je on šarmirao Kejt.

princ vilijam
Foto: Profimedia

– Ona je sada slobodna. Kejt redovno uživa u Henrijevom društvu. Henri je vrlo bogat. Godinama se kretao u Vilijamovim krugovima – rekao je tada za Daily Mail izvor blizak njoj.

Nije poznato koliko je tačno veza trajala, ali se zna da je bila kratka i da je Kejt uskoro ponovo bila u zagrljaju princa Vilijama.

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd