Skip to main content
Foto:Profimedia/ilustacija

Opra Vinfri ti daje 5 saveta za srećniji i lepši život!

Foto: Profimedia
Poslušaj je...

Put do harmonije i sreće je poprilično jednostavan, ako pitate jednu od najpoznatijih voditeljki svih vremena...

Rasla je u SEKS KULTU, bila u "sobi za batine", silovali je, a sad je ispričala svoju priču (VIDEO)

Oprah Winfrey je osoba koja je oblikovala format talk showa i koja će zauvek ostati omiljeno televizijsko lice širom sveta. Njen marljivi rad i istančane socijalne veštine dovele su je u poziciju u kojoj će je mnogi saslušati, čak iako se ne slažu sa njenim stavovima. 

Na 75. dodeli Zlatnog globusa, Oprah Winfrey je ponovno održala snažan govor s feminističkom porukom o kojoj su svi pričali na društvenim mrežama.

ŽENE, ODLEPIĆETE: Stefan Živojinović se SKINUO, preko sebe prebacio samo peškir! (FOTO)

Kad osoba takve reputacije deli savete za bolji i srećniji život, mnogi će hteti da sednu i zapišu. Za američko izdanje časopisa Vogue poznata voditeljka je nedavno izdvojila pet jednostavnih pravila kojih se  pridržava i koji pozitivno utiču na život.

1. Ključ je u balansu

- Mogu jesti sve što poželim, ali ne moram sve što poželim da jedem u isto vreme. To je cela filozofija života, možeš dobiti sve, ali ne odjednom.

2. Odustajanje od zadatih normi lepote

- Dani u kojima sam bila opsednuta time koliko sam mršava su davno prošli, kao i dani u kojima sam htela da dosegnem neki standard kad je u pitanju fizički izgled. Sad se osećam najlepše kad se osećam dobro.

3. Pronalazak vremena za sebe

- Uvek pronađem način da bar jednom u danu budem sama sa sobom. Ako pričamo o idealnom scenariju, imati 20 minuta za sebe ujutro, a onda i 20 minuta za sebe uveče.

4. Jutra obeležena zahvalnošću

- Nikad ne postavljam alarme, ne verujem u njih i smetaju mi. Umesto toga, sama se budim oko 6 sati, budući da su i moji psi navikli na takav raspored. Prva misao nakon buđenja svakog dana glasi ovako nekako: Živa sam. Hvala!

5. Život u sadašnjosti

- Udahnite, izdahnite i podsetite se da je upravo ovaj trenutak jedini koji imate i jedini za koji znate.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd