Ponedeljak 26. feb 2024.
Britni Spirs, Viktor Vembenjama

Pojavio se SNIMAK ŠAMARANJA BRITNI SPIRS: Košarkaš tvrdio da pevačica lZMIŠLJA, a sada se lepo vidi ko je SILEDŽIJA I LAŽOV

Foto: Profimedia
Kamere su snimile sporni događaj i sada je jasno čija verzija je istinita

Nakon što je javnost ostala šokirana vešću da je obezbeđenje NBA zvezde Viktora Vembenjame navodno fizički nasrnulo pevačicu Britni Spirs, jer je "zgrabila košarkaša za leđa", danas su se već pojavili dokazi koji bacaju novo svetlo na incident.

NOKAUTIRANA BRITNI SPIRS: Dobila UDARAC U LICE kada je pokušala da zatraži sliku mladoj NBA zvezdi, umešana i POLICIJA u incident

NOKAUTIRANA BRITNI SPIRS: Dobila UDARAC U LICE kada je pokušala da zatraži sliku mladoj NBA zvezdi, umešana i POLICIJA u incident

Britni Spirs ZAPALILA MREŽE! Pevačica izazovno pozirala u MINIJATURNOM kupaćem (FOTO)

Britni Spirs ZAPALILA MREŽE! Pevačica izazovno pozirala u MINIJATURNOM kupaćem (FOTO)

Britni je na društvenim mrežama napisala da je "prepoznala poznatog sportistu i da je samo želela da se slika sa njim i da ga je samo dotakla po ramenu kada je obezbeđenje reagovalo i udarilo je u lice".

Viktor je ima potpuno drugačiju verziju događaja: "Video sam vesti o tome šta se dogodilo, probudio sam se, imao sa nekoliko poziva. Bilo je nečega, dogodilo se. Hodao sam sa obezbeđenjem koje je obezbeđivalo tim, išli smo u restoran", rekla je NBA zvezda u usponu i nastavila:

"Mnogi su me dozivali, jedna osoba me dozivala, ali su mi ljudi iz obezbeđenja rekli da se ne zaustavljam da se ne bi stvorila gužva. Čuo sam osobu da me doziva sa 'Gospodine, gospodine', onda me uhvatila s leđa. Nisam video šta se desilo, nastavio sam da hodam. Nije me samo dotakla po ramenu, znam da je obezbeđenje reagovalo, ne znam sa koliko snage su je odgurnuli. Nisam se zaustavio, nastavio sam i uživao na večeri", rekao je Vembanjama za "BeIn sport".

Međutim, snimak incidenta koji se pojavio na društvenim mrežama pokazuje da pevačica ipak nije lagala. Na snimku se vidi da je pevačica pokušala da dozove košarkaša, potrčala za njim i da je pokušala samo da ga dodirne. U tom trenutku jedan član obezbeđenja je zamahnuo rukom i ošamario pevačicu.

Pevačica je pre objavljivanja snimka napisala na Instagramu da je važno da zvezde na javnom mestu poštuju druge javne ličnosti i ljude i da fizičko nasilje nije rešenje, jer ga je trenutno i previše.

Na snimku se može čuti da Britni prilazi Viktoru s leđa i da mu govori: "gospodine, gospodine", što potvrđuje njenu priču, a potom kako pokušava da ga dodirne po ramenu.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd