GALA RUČAK ZA SAMO 100 DINARA! Potrebno vam je samo 15 minuta pripreme i 3 sastojka (RECEPT)
Tri neizostavne namirnice koje svako domaćinstvo ima su jaja, krompir i luk, a ako mislite da se od ovoga ne može napraviti savršen ručak od kojeg polaze voda na usta grdno se varate.
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA VAGINOM POSLE 35. godine? Žene će biti RAZOČARANE, ali postoji jednostavan način da ostanete privlačne i seksi
Može da izazove RAK JEDNJAKA! Ukoliko KAFU PIJEŠ na ovaj način, ozbiljno UGROŽAVAŠ ZDRAVLJE!
Jede samo voće i svaki mesec ide na PLASTIČNU OPERACIJU: Žena sa najužim strukom na svetu šokirala fanove izgledom, ali i SVOJIM BIZARNIM STAVOVIMA
Ovaj recept za tradicionalnu špansku tortilju priprema se veoma lako i brzo, a što je najbitnije od svega, maksimalno štedi kućni budžet, a povrh toga, najverovatnije nećete ni morati da idete u nabavku jer sve tri namirnice u većini slučajeva imate kod kuće.
Ovo jelo je savršeno i zbog toga što može da se posluži kao doručak, ali i kao ručak ili večera, u zavisnosti uz šta je servirate. Mada, ovaj španski specijalitet je izvrstan i sam po sebi bez ikakvih dodataka.
Potrebni sastojci:
4 krompira
jedna glavica crnog luka
4 jaja
ulje, so, biber
Priprema:
Oljuštite krompir i iseckajte ga na sitne kockice ili na tanke krugove.
U tiganj nalijte ulje toliko da prekrije dno i zagrejte ga, a potom ubacite luk i krompir. Dinstajte dok krompir ne omekša, a luk ne potamni. Sklonite sa ringle i ocedite od ulja, ali ga ne bacajte.
Jaja umutite u kajganu, a potom dodajte smesu krompira i luka i dobro pomešajte.
Ponovo u tiganj sipajte ulje na kome ste pržili krompir i zagrejte ga, pa ubacite smesu od jaja, krompira i luka. Začinite solju i biberom po ukusu. Ostavite da se prži na tihoj vatri, obavezno bez mešanja.
Tiganj prekrijte tanjirom, pa okrenite tako da sada već formirana tortilja ostane na tanjiru, a potom je vratite u tiganj, kako bi ispekli i drugu stranu.