10. dec 2023.
Urme

Četiri komada OVOG voća dnevno će vam PREPORODITI organizam

Imaju i antikancerogena svojstva.

Urme su izuzetno dobra hrana za probavni sistem. Kao jedna od namirnica sa najsnažnijim antiparazitskim delovanjem, urme na sebe vežu, uništavaju i iz tela putem probavnog trakta iznose parazite, kvasce, plesan i druge gljivice, kao i teške metale, štetne bakterije, viruse i druge otrovne patogene.

ZAMIRIŠITE OD RANOG JUTRA: Ovo je ZAMENA za dezodorans i potpuno je PRIRODNA!

To ih svojstvo čini najdelotvornijim sredstvom protiv nabujale kandide - uprkos široko poznatoj, neistinitoj informaciji da hrane kandidu. Urme, takođe, podstiču proces uspostave peristaltike creva, vraćaju im normalnu funkciju nakon crevnih bolesti čija je posledica nemogućnost pravilne eliminacije nesvarene i trule hrane iz creva.

CRVENA HRANA OSTAVLJA DOKTORE BEZ POSLA: Sprečava upalne procese, čuva kosti, srce i vid!

Takođe su idealne za sportiste i ostale aktivne osobe. Sadrže dosta kalijuma i voćnog šećera, savršenih materija za mozak i mišiće koji koriste glukozu kao gorivo tokom vežbanja.

urme
urme
Foto: Profimedia

Sadrže gotovo 70 bioaktivnih minerala (puno veći broj minerala nego što je to dokumentovano) koji podržavaju zdravlje nadbubrežnih žlezda kako bi lakše obavljale svoje funkcije. Izuzetno su zdrava hrana za srce zahvaljujući rekordno visokim i nepoznatim količinama aminokiselina.

U ČEMU JE NJENA TAJNA? Ima 7 OBROKA dnevno i SAVRŠENU liniju

Aminokiseline u urmama, kao što je leucin, podižu količinu kalijuma na najveći nivo, što je važno za održavanje i jačanje mišića i živaca. To takođe sprečava širenje mlečne kiseline telom u trenucima stresa. Urme imaju i antikancerogena svojstva, pa bi trebale biti obavezna hrana za sve koji žele sprečiti bolest i postići optimalno zdravlje.

Urme
Urme
Foto: Profimedia

Da biste iskusili maksimalan efekat urmi, u jednom danu pojedite od četiri do šest komada.

DA LAKŠE SMRŠATE: Umesto kalorije, treba da brojite OVE stvari!

Želite li bolji san, dva sata pre odlaska na spavanje pojedite jednu urmu.

Za dublji doživljaj svoje najdraže meditacije, pojedite tri urme pre nego što počnete meditirati.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd