Domaći sladoled bez šećera od samo 5 sastojaka: Ne goji, a preukusan je - gotov za samo nekoliko minuta
Ukus koji će svi obožavati.
13.06.2025.
08:32
Komentari (0)
Ovaj domaći sladoled od čokolade i banane pravi se od samo pet sastojaka, bez šećera, glutena i kuvanja.
Kremast, osvežavajuć i gotov za svega nekoliko minuta.
Sastojci i količina:
Zrele banane - 3
Kakao - 2 kašike
Kikiriki puter - 2 kašike
Ekstrakt vanile - 1 kašičica
Mleko - 2, 3 kašike
Način pripreme:
Ubacite sve sastojke u blender ili seckalicu. Blendajte dok ne dobijete glatku, kremastu masu. Ako je masa pregusta, dodajte malo mleka da se lakše obradi. Možete odmah uživati kao soft-serve ili staviti u zamrzivač na 1-2 sata za čvršći sladoled. Po želji pospite seckanom čokoladom, lešnicima ili voćem.