Sreda 29. nov 2023.
irina

Devojke formiraju redove na estetskim klinikama! Srpska tiktokerka Irina UGRADILA SILIKONE - USLEDIO PAKAO, a ovo je njen motiv

Foto: Instagram printscreen/irinikitovic
Fotografije pre intervencije ne sme da objavi!

"Trend" u kom se tinejdžerke sve više podvrgavaju estetskim zahvatima zahvatio je region, da bi prešao i na Srbiju.

Kako se na mnogim forumima, ali i društvenim mrežama može pročitati, redovi u estetskim klinikama formiraju se već s početkom proleća.

Srednjoškolke po ugledu na starlete žele na matursko veče da odu sa "ful opremom". 

Sve više mladih žena u Srbiji NE MOŽE DA ZATRUDNI zbog ovog problema sa jajnicima - ovo su najčešći simptomi

Sve više mladih žena u Srbiji NE MOŽE DA ZATRUDNI zbog ovog problema sa jajnicima - ovo su najčešći simptomi

Slede DRAMATIČNE promene! Najavila NOVE nepogode i BOLESTI na proleće- od njenih reči podilazi jeza

Slede DRAMATIČNE promene! Najavila NOVE nepogode i BOLESTI na proleće- od njenih reči podilazi jeza

Da su estetski zahvati među mladima sve zastupljeniji govori činjenica da i mlade srpske starlete otvoreno pričaju o tome šta su sve menjale na sebi.

Pre samo dve godine kao bomba odjeknula je vest da je mlada Tiktokerka, Anja Damjanović, poznatija na mrežama kao Anjatkd, ugradila silikonske implante. Ništa to ne bi bilo čudno da Anja zapravo nije tada bila maloletna, te je njen potez naišao na veliku osudu javnosti. 

Mlada srpska influenserka Irina Nikitović poznatija kao "IrNikitovic" jedna je od najuspešnijih devojaka na društvenim mrežama TikTok i Instagram, takođe je pre dve godine javno priznala da je korigovala svoje grudi.

- O svom estetskom zahvatu sam pričala javno i zbog toga se ni malo ne kajem. Grudi sam uvećala jer je to bilo jedino rešenje da se, prirodno velika, asimetrija reši. I ona je zaista bila velika. Sliku pre operacije i dalje nisam spremna da objavim javno, ali kada bi publika to videla, sumnjam da bi me i dalje prozivala, rekla je za portal Srbija Danas mlada influenserka.

Jasno je da s jedne strane imamo one koji su za to da sve što vam se ne dopada na telu popravite, ukoliko ste u takvoj mogućnosti, ali na drugoj strani su oni koji smatraju da je za neke ozbiljnije intervencije ipak potrebno sačekati, i pre svega dobro razmisliti. 

Pored toga savet hirurga je i da pre svake odluke o ovakim intervencijama popričate i sa psihologom, zbog mogućih problema sa manjkom samopouzdanja i prihvatanju sopstvenog tela.

Negativni komentari me nisu doticali

Negativni komentari su poprilično izraženi na društvenim mrežama, pa su i velike zvezde, ali i influenseri nebrojeno puta pričali koliko im je bilo potrebno snage, volje, samokontrole i rada na sebi, da bi lakše podnosili negativne komentare ispod svojih postova. Irina je takođe u postu ispod svog priznanja o korekciji grudi imala veliki broj negativnih komentara.

komentari
Foto: Instagram printscreen/irnikitovic

- Negativni komentari me ni tada nisu doticali, jer sam bila vrlo svesna kada sam se odlučila na samu operaciju. Podrška meni bliskih ljudi mi je takođe bila vrlo značajna. A ne kajem se što sam pričala o tome jer sam sigurno pomogla mnogim devojkama koje imaju isti ili sličan problem ili jednostavno samo žele da uvećaju grudi, pa im znači da čuju moje iskustvo, zaključila je Irina za portal Srbija Danas.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
-0 Beograd