Gurmanski sendvič sa kačkavaljem i slaninom: Ukus slanine, kačkavalja, pavlake i jogurta na jednom mestu, BRZO i PREUKUSNO jelo
Ovo jelo je savršen izbor za brzi doručak, užinu ili večeru koja će zadovoljiti sve vaše gurmanske želje.
Ako ste u žurbi, ali želite da uživate u nekom brzom, ali preukusnom obroku, onda je gurmanski tost sa kačkavaljem i slaninom prava stvar za vas.
Slanina i kačkavalj savršeno se spajaju, stvarajući ukusnu kombinaciju koja će vam pomeriti granice uživanja u jednostavnim jelima.
Sastojci
- 10 parčića tost hleba
- 2 jaja
- 200 g pavlake
- 200 ml jogurta
- 150 g tost salame
- 100 g listića kačkavalja
- Malo kečapa
- 100 g kulena
- 100 g tanko sečene slanine
- Malo pancerote
Hleb premažite kečapom, stavite lističe sunke, kulena i kačkavalja i preklopite drugim parčetom hleba. Ponovite postupak dok imate sastojke i hleb.
U obloženi pleh papirom za pečenje ređajte sendvič, a potom umutite jaja i prelijte preko sendviča.
Preko sendviča poređajte listove slanine i pecite 30 minuta na 200 C.
Detaljnije o načinu pripreme na videu Bakina kuhinja.