
Krompir SA SLANINOM i kobasicama - Predlog za preukusan RUČAK iz bakine kuhinje, priprema se brzo i jednostavno (VIDEO)
Spremite ga i obradujte ukućane!
Preliven krompir sa kobasicama, ovo je zaista jedan od vrhunskih jela sa krompirom.
Potrebno je:
- 500 gr krompira
- 2-3 krace kobasice
- 1 puna kašika kisele pavlake
- 1 paradajz
- 1 jaje ulje
- 100 ml mleka
- 50 gr kačkavalja
- po želji malo suve slanine
Uvo može da se ZAPUŠI i VAN VODE! Znoj može dovesti do TEŠKE INFEKCIJE, ako se ne izbaci potpuno - evo kako to da uradite

Uvo može da se ZAPUŠI i VAN VODE! Znoj može dovesti do TEŠKE INFEKCIJE, ako se ne izbaci potpuno - evo kako to da uradite
KO PEVA, ZLO NE MISLI! Doktor otkriva zašto bismo trebali da se prepustimo OMILJENOJ PESMI BAR 5 MINUTA dnevno

KO PEVA, ZLO NE MISLI! Doktor otkriva zašto bismo trebali da se prepustimo OMILJENOJ PESMI BAR 5 MINUTA dnevno
Priprema:
Krompir očistiti i iseći na kolutove. Posuti začinom i solju dodati malo ulja pa ga izmešati. Rasporediti u podmazan pleh. Kobasice iseći na krugove pa ih poređati po krompiru. Staviti u rernu i peče 20 minuta pa izvaditi. Preko krompira naseći paradajz na kockice.
Umutiti pavlaku, mleko i jaje i preliti preko krompira paradajza i kobasica. Narendati kačkavalj i posuti malo peršunov list i listicima suve slanine. Peći još 30 minuta. Savršenstvo od krompira.