clear sky
4°C
20.04.2024.
Beograd
eur
117.1474
usd
110.1009
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Preukusne LAZANJE sa ŠUNKOM i SUVIM VRATOM iz bakine kuhinje - Odličan predlog za današnji ručak (VIDEO)

09.11.2022. 09:37
Piše:
Srbija Danas
lazanja
lazanja / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic
Brzo i lako se priprema!

Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za lazanje.

Potrebno je:

  • pakovanje  lazanje 
  • 1 jaje
  • 150 gr šunke
  • 150 gr suvog vrata
  • 150 gr listova kačkavalja
  • 200 gr k. pavlake
  • kečap
  • malo rendanog parmezana
Škorpija da ČUVA NOVAC, Rak PREOPTEREĆEN - Horoskop za SREDU je pred nama, pogledajte šta predviđa za vas

Škorpija da ČUVA NOVAC, Rak PREOPTEREĆEN - Horoskop za SREDU je pred nama, pogledajte šta predviđa za vas

Dovoljna je JEDNA RAKIJSKA ČAŠICA: Ovaj napitak je BOMBA za KRVNU SLIKU, čisti organizam, pije se pre doručka

Dovoljna je JEDNA RAKIJSKA ČAŠICA: Ovaj napitak je BOMBA za KRVNU SLIKU, čisti organizam, pije se pre doručka

Priprema:

Lazanje skuvati pa ih staviti malo u hladnu vodu. Izvaditi iz vode pa staviti na krpu da upije vlažnost. Jaje umutiti dodati pavlaku pa izjednačiti. Na list lazanje staviti dve kašike fila pa premazati list lazanje. 

Staviti dva lista šunkarice kao i suvog vrata, zatim dva lista kačkavalja kao i malo kečapa. Dodati preko malo umućene pavlake pa uviti u rolnicu. Vatrostalni sud podmazati uljem pa ređati rolnice.

 Ostatak pavlake premazati preko rolnica. Narendati i malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni oko 40 min da lepo porumeni. Služiti toplo! Prijatno!

 

Piše:
Srbija Danas
09.11.2022. 09:37