Ponedeljak 04. mar 2024.
Lepa Lukić

Otkriven tajni recept Lepe Lukić (83) za JAK IMUNITET i mladolikost - Ona ne zna za visoku temperaturu, a ključ je u 1 STVARI

Foto:Youtube printscreen/ Glamur TV HAPPY
Visoka telesna temperatura je za pevačicu Lepu Lukić velika nepoznanica jer je nikada nije doživela zahvaljujući snažnom imunom sistemu.

Legenda narodne muzike Lepa Lukić ponosno nosi svojih osamdeset godina, a za njeno dobro zdravstveno stanje i mladolikost zaslužni su njena vedra priroda, jak imunitet i genetika koju je nasledila od majke.

Visoka telesna temperatura je za pevačicu Lepu Lukić velika nepoznanica jer je nikada nije doživela zahvaljujući snažnom imunom sistemu. 

Supruga Marinka Rokvića objavila neobičan recept - Dodala BUĐAVI SIR kruškama i napravila LUKSUZAN specijalitetSlavica Rokvić

Supruga Marinka Rokvića objavila neobičan recept - Dodala BUĐAVI SIR kruškama i napravila LUKSUZAN specijalitet

Retko ko zna šta su BELE TAČKICE na licu, a upozoravaju na VISOK HOLESTEROL - Ako ih imate, obratite pažnju, evo da li su OPASNEbubuljice

Retko ko zna šta su BELE TAČKICE na licu, a upozoravaju na VISOK HOLESTEROL - Ako ih imate, obratite pažnju, evo da li su OPASNE

Lepa ističe da je ponosna na svoje godine, a da je vedar duh tajna njenog izgleda koji naravno neguje i u ovim godinama.

- Nisam žena koja voli da se veže samo za kuću i da vreme provodi u zatvorenoj prostoriji. Zvrk sam po prirodi, a tako mi je i sa godinama. Ništa mi nije teško i sve volim da probam i radim. Kad god sam se prehladila ili imala muku sa zdravljem, to traje jedan dan i odmah sutradan ustanem kao nova. Ako mi verujete, nikada u životu nisam imala temperaturu, rodila sam se sa temperaturom 36 i tako ceo život do dana današnjeg.

Najviše voli da jede prirodnu hranu i jela „na kašiku“, a otkriva da nije neki obožavalac mesa i slatkiša.

- Ne volim jaku hranu, volim da je kod mene sve prirodno. Slobodno mogu reći da volim samo jela na kašiku. Roštilj ne uzimam u usta. Nije sad da ja nikada ne jedem meso, pojedem ga i to se desi, ali nisam veliki ljubitelj. Takođe ne volim da kuvam, ali uvek nešto poručim. Volim suve, domaće kolače, a što se tiče torti, nisam veliki ljubitelj. Uglavnom ne jedem puno slatko i ne prejedam se u svakom smislu te reči – zaključuje pevačica.

Lepa-Lukić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Želim lepo da starim

Lepa kaže da je imala razne intervencije kada je zdravlje u pitanju, ali nikada estetske i da je za njen izgled zaslužna genetika.

- Moja mama nikada nije imala puno bora i imala je čisto lice. Takva situacija je i sa mnom. Ne idem kod kozmetičara. Koristim kozmetiku iz Amerike, koja mi stiže na kućnu adresu. Jeste papreno skupa, ali je najbolja. Naučena sam da jednom nedeljno sebi pravim masku i tretman koji meni najviše prija. Ali da nemam dobru genetiku, nijedna krema ovog sveta ne bi mogla da sakrije moje bore. Između ostalog, želim lepo da starim i da ponosno nosim svoje godine.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd