Pripremite ih već danas - Kremaste cimet rolnice na vodi, gotove bez pečenja i provereno bolje od originalnih
Omiljen zimski slatkiš u posnom izdanju.
04.03.2025.
10:27
Komentari (0)
CImet rolnice nezaobilazno mirišu svake zime, a ove ih spremite u skladu sa pravilima posta. Vodite se receptom u nastavku za potpun užitak.
Sastojci za koru:
- 150 g urmi bez koštica
- puna kašika kikiriki putera
- 150 g posnog mlevenog keksa
Za fil:
- 150 g urmi bez koštica
- kašika kiriki putera
- kašika cimeta
- 100 ml biljnog mleka po izboru
- kašika vanilinog ekstrakta
Priprema:
Izblendirajte urme, kikiriki puter i mleveni keks, zatim oformite pravougaonik na plehu oboženim papirom za pečenje.
Za fil ponovite postupak blendiranja, pa rasporedite po pripremljenoj kori. Uvijte u rolat, ostavite u frižideru da se stegne i isecite kada se ohladi. Prijatno!
Sličan recept možete pronaći na linku ispod.