clear sky
21°C
30.04.2024.
Beograd
eur
117.1205
usd
109.1422
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Posni ručak PUN VITAMINA i vlakana, košta 200 dinara - Ideja za najbrži KUVANI kupus pravo iz BAKINE kuhinje

16.12.2023. 09:40
Piše:
Srbija Danas
bakina kuhinja
bakina kuhinja / Izvor: Foto: YouTube printscreen/Jelajelena Petrovic

Lagani ručak koji prija i u letnjim i u zimskim danima. Pun je vitamina, minerala i vlakana, pa osim što će vas zagrejati tokom ovih dana, dodatno će ojačati i vaš imunitet. Idealan ručak na kašiku.

Potrebno je:

  • 1 glavica kupusa
  • 2-3 šargarepe
  • 1 praziluk
  • 1 celer
  • list celera
  • 2-3 krompira
  • zelena paprika slatka i ljuta
  • 1-2 paradajza može i kuvani
  • začina
  • aleva paprika
  • 1 kašika brašna
  • ulje 
Klot PASULJ od kog CELA kuća miriše na TRADICIJU - Recept koji će biti OMILJEN celoj porodicipasulj

Klot PASULJ od kog CELA kuća miriše na TRADICIJU - Recept koji će biti OMILJEN celoj porodici

Tikvice JAČAJU IMUNITET, dobre su za vid i STOMAK - Napravite okrepljujući POTAŽ od ovog povrća po CAKANINOM receptucakana potaž

Tikvice JAČAJU IMUNITET, dobre su za vid i STOMAK - Napravite okrepljujući POTAŽ od ovog povrća po CAKANINOM receptu

Priprema:

Kupus iseći na kocke krupnije staviti pola u šerpu, a povrće iseći na kolutove ili kocke pa staviti u sredinu šerpe na kupus i pokriti drugom polovinom kupusa. Dodati papriku zelenu i list celera ili peršuna. Naliti vodom do pola i staviti da se kuva oko 45 - 50 min. Dodati začina i paradajz kad se kupus skuva. U tiganj sipati malo ulja, dodati brašno i seckan beli luk malo propržiti. Dodati alevu papriku i odmah skloniti sa ringle i sipati u kupus. Probati ako treba dodati soli. Naseckati još malo peršunovog lista. Ostaviti da vri minut, dva i isključiti ringlu .Naš ručak je gotov.