Petak 08. dec 2023.
noćni rad u kancelariji

DODATNI IZVORI ZARADE: 200 eura mesečno preko poslića u kojima možete i uživati

Foto: Profimedia
Bilo da ste zaposleni ili ne, nudimo vam par poslova u kojima možete uživati a i lepu svotu novca zaraditi.

Pravo vreme je da potražite dodatni izvor prihoda. Za kratak vremenski period i na lak način možete zaraditi i do 200 eura! Evo i par saveta koji su to poslovi koje možete raditi u ovim letnjim danima.

Čuvanje dece

Čuvanje dece može biti veoma unosan posao. Cena sata se kreće blizu 200 dinara, ali ako vaš poslodavac ima neke dodatne zahteve za vas, ta cifra može biti i mnogo veća. Završen neki društveni fakutlet, poznavanje osnova pedagogije i stranih jezika definitivno mogu biti vaša prednost.

UPOZORENJE! AKO VAM JE STIGAO OVAKAV MEJL NE OTVARAJTE GA SLUČAJNO: Ovo je internet prevara veka

Iznajmljivanje sobe ili garaže

Mnogi od nas imaju tu sobu viška u koju često ni ne ulaze ili im služi kao ostava. Od takve jedne prostorije možete napraviti dodatni izvor prihoda. Uz malo opremanja možete napraviti sobu za studenta koji će vam za tako nešto plaćati do 100 eura. Ako nemate problema sa glasnom muzikom, mnogi će vašu garažu hteti iskoristiti kao muzički studio. 

Kreiranje i održavanje sajtova

Uz samo malo obuke možete se osposobiti za poslove kao što su kreiranje ili održavanje sajtova. Trenutno postoji mnogo sajtova na kojima se poslodavci oglašavaju sa baš ovakvim zahtevima. Cena jednog sajta može dostići i 200 eura, u zavisnosti od vašeg znanja.

KOMŠIJE VAPE ZA RADNICIMA: Nude platu od 2.600 evra, besplatan smeštaj, A RADI SE NA MORU

Privatni časovi za osnovce

Letnje dane većina osnova koristi za odmor i razonodu. Ipak, osmaci najčešće provode vreme učeći za prijmni ispit u srednjim školama. Sa malo podsećanja baš vi možete biti taj profesor, koji će osmacima dodati bod koji im nedostaje. Za jedan takav čas od samo sat vremena, možete naplatiti i do 1500 dinara.

Odgovaranje
Foto: Profimedia

Šetanje kućnih ljubimaca

U današnje vreme mnogi zaposleni ljudi nemaju dovoljno vremena da posvete svojim ljubimcima. Pogotovo tokom letnjih dana u vreme odmora. Tada se otvara mogućnost za vaše zaposlenje. Šetanje kućnih ljubimaca uopšte ne izgleda tako loše ako znate da sat vremena šetnje dostiže i do 300 dinara, a i vama će prijati. Ako dovoljno dugo radite ovakve poslove, često će vam poslodavci tražite da celodnevno žuvate njihove ljubimce, što se naplaćuje znatno više. 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd