Ponedeljak 26. feb 2024.
Žaklina Nedeljković

Ona je ŽENA ZMAJ! Žaklina je bila PRIKOVANA za krevet, a danas ima SVOJU FIRMU i savet KAKO DA USPETE u poslu (FOTO

Foto: Printscreen/ Facebook/ Žaklina Nedeljković
Za nju nemoguće ne postoji

Žaklinu Nedeljković, medicinsku sestru iz Beograda, povreda koju je doživela prikovala je za krevet na dva meseca, međutim nije ni slutila da će joj upravo to odrediti dalji životni put kao i posao kojim će se baviti.

Ako od 1. januara budete hteli da otvorite preduzeće, neće vam trebati nijedan papir

Nisu teški, a veoma ISPLATIVI: Ako želite EKSTRA ZARADU, počnite da se bavite OVIM POSLOM

Nakon 26 godina staža u državnoj bolnici, Žaklina je odlučila 2015. godine da pokrene sopstveni posao i osniva ambulantu za kućnu i zdravstvenu negu "Mobilna sestra". Ova promena se brzo pokazala kako odličan potez, a njena nega beba, dece i odraslih, u kućnim uslovima, prepoznat je kao društveno odgovoran i koristan, pa je Žaklina ubrzo dobila i prvo priznanje, nagradu "Žena zmaj" u kategoriji samozapošljavanja.

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

- Na moru sam slomila prst na nozi i tokom dva meseca ležanja kod kuće, nisam imala na koga da se oslonim jer su svi morali da rade. Shvatila sam da moje znanje i iskustvo prevazilaze potrebe radnog mesta ma starom poslu- počinje priču Žaklina i dodaje da je njoj najveća nagrada veliki broj zadovoljnih korisnika.

Blizu Beograda za jedan posao možete dobijati i 25 EVRA PO SATU!

- U početku je bilo teško jer ste u firmi sve- operativac, finansijski i marketing menadžer, direktor i vlasnik. Radim tri radna vremena i to mora dati dobre rezultate. Zarada je srazmerna uloženom vremenu- priča ona.Onima koji bi želeli da pokrenu sopstveni posao, a ne usuđuju se, Žaklina poručuje da je potrebno dati sve od sebe, imati mnogo znanja, iskustva, istrajnosti kao i jaku volju za uspehom.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd