Skip to main content
Kruzer

ZA MESEC DANA ŠEST SRPSKIH PLATA! Švajcarska kompanija traži naše radnike za rad na kruzerima, evo kako da se prijavite

Foto: Profimedia
Svi zainteresovani imaće priliku da se u Beogradu upoznaju sa poslom i uslovima rada!

U potrazi za poslom, iskustvom i stimulativnom sredinom mladi ljudi sve češće odlaze is Srbije, a neretko se odlučuju da karijeru započnu na kruzerima. Prva asocijacija na preko-okeanske kruzere su duga putovanja, daleke destinacije, mnogo sati rada uz minimalni odmor, ali i kompetitivna plata koja može na mesečnom nivou dostići cifru kao za šest meseci rada u Srbiji.

Kako saznajemo u agenciji Feron, dolaskom Viking Ocean Cruises na naše tržište kandidatima je pružena prilika da rade za jednu od najboljih švajcarskih kompanija koja poseduje 6 preko-okeanskih i 65 rečnih brodova.

Zainteresovani kandidati će imati priliku da se u Beogradu upoznaju sa predstavnicima Viking-a, kao i da se informišu o uslovima rada i mogućnostima zaposlenja.

Viking putovanje je počelo kupovinom prvih brodova u Rusiji, a danas, 22 godine kasnije, njihovi preko-okeanski kruzeri plove Skandinavijom, severnom Evropom, Mediteranom, Karibima, Australijom, Novim Zelandom, Aljaskom, Amerikom, Azijom i Afrikom.

U avgustu ove godine započelo je i njihovo najduže putovanje na slavnom Viking Sun brodu koje će trajati 245 dana, a gosti i zaposleni će imati jedinstvenu priliku da posete 51 zemlju i 111 luku širom sveta. Ovim putovanjem će pokušati da obore svetski rekord za najdužu plovidbu!

Restoran na kruzeru
Foto: Profimedia

PRILIKA DA PUTUJETE I DOBRO ZARADITE

Prema rečima Miloša Jovanovića, direktora agencije Feron, vlada veliko interesovanje za rad na brodovima, ali s obzirom na broj brodova, uvek ima mesta za kvalitetne kandidate. Ipak podseća, kandidati koji se prijave za ove poslove moraju biti strpljivi jer procedura zaposlenja nije jednostavna i prođe i nekoliko meseci dok se zaposlenje ne realizuje.

Viking je ostvario zavidan uspeh na tržistu i od otvaranja prvih preko-okeanskih brodova 2015. godine pa do sada uspeo da zadrži prvo mesto za najbolji preko-okeansku kompaniju po čitaocima poznatog ’’Travel + Leisure’’ magazina. Ono po čemu se razlikuju od brojnih drugih kompanija jeste jedinstvena usluga koju pružaju, novi brodovi, komforne kabine, malo sati provedenih na moru, kompetitivne plate, mogućnost usavršavanja i napredovanja, kao i briga za zaposlene. O tome govori i činjenica da se 95% njihovih zaposlenih vraća na brod posle prvog ugovora!

Zainteresovanost Viking Ocean Cruises kompanije za radnike iz Srbije omogućiće svim talentovanim ljudima koji rade u ugostiteljstvu da putuju, dobro zarađuju i grade svoju karijeru sa vodećim liderima na tržištu.

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd